Zagrebačka tvrtka Dizz Concept, poznata po inovativnim proizvodima u području namještaja, dobila je zanimljivo  međunarodno priznanje za svoj novi uradak.

Za vrijeme prvog prošlogodišnjeg  lock downa zbog pandemije Korona virusa dizajnerski tim Dizz Concept predvođen arhitektom Darkom Špiljarić osmislio je inovativni proizvod Office Shell, kapsulu ili  školjku opremljenu vrhunskim ergonomskim namještajem – podiznim stolom, ormarićima, ergonomskom radnom stolicom za aktivno sjedenje.

 

 

Office Shell je bio  prijedlog kako zaštićeno, ugodno i bez stresa raditi u uredskim prostorima otvorenog plana i tako prevladati sve mane open space ureda , ali i zadržati prednosti tog čestog uredskog koncepta.  

 

Rad u prostoru Office Shell osigurava  izdvajanje iz sredine u kojoj se nalazi mnoštvo zaposlenika u zaštićeni prostor (promjera 200 cm)  s mogućnošću da si otvaranjem ili zatvaranjem kliznih vrata i korištenjem naprednih tehnologija tzv. „smart glass“ sustava  prema potrebi posla i projekta može  dozirati pravo na privatnost  i neophodnu suradnju pri radu.  

O efektu sprečavanju širenja zaraze ne treba niti govoriti, jer to je potpuno očito.

 

Sada se trenutno radi „od kuće“, ali to je sigurno samo privremeno rješenje. Tako misle i istraživači radnih procesa Instituta Leap in Time koji djeluje pri Technische Universität Darmstadt u Njemačkoj.

Ti nezavisni istraživači su Office Shell proglasili su šampionom u kategoriji Ured  budućnosti.

 

 

Office Shell  prikladan je za nove, kao i postojeće urede i može ga se koristiti uz postojeći konvencionalni namještaj.

Office shell omogućava se ne grade zidovi – pa maker oni bili i stakleni, već da se koristi prenosivi sustav koji će se jednosavno prilagoditi potrebama radnog procesa.  

Demontaža i montaža jedne  jedinice Office Shella traje ne dulje od 20 minuta.

 

Office shell je  prikladan je za najam za specifične projekte, kao i za “time—sharing” unutar većih kompanija.

Dizz Concept poziva sve zainteresirane za probaju rad u Office Shellu i budu prvi koji koriste proizvod Ureda budućnosti.

Kada bolje upoznate proizvode Dizz Concepta , shvatit ćete koliko funkcionalnih benefita dobivate njihovom nabavom.

Spomenut  ćemo svjetski poznatu kuhinju PIA smještenu u dobro oblikovanom ormaru s TV prijemnikom koja se sada već hit  širom svijeta.

Izvor: rep.hr