Brzi zahtjev

Zatražite ponudu od odabranih ureda. Kliknite na sličicu kako biste dodali više ureda.

Odabrani uredi:
Nije odabran niti jedan ured.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne zgrade

Iznajmljivanje (€ /m2/mjesec)

-

Uredski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Broj radnih stanica

Vijesti s tržišta ureda

Projekt 'visi': O budućoj namjeni zgrade za SEECEL pregovara se s Bruxellesom koji je i financijer

Ministarstvo traži novog izvođača radova za regionalni centar poduzetništva.

Pročitaj više »

Uredsko bilje - utjecaj na kvalitetu zraka, zadovoljstvo i produktivnost ljudi

Uredsko bilje filtrira zrak od štetnih isparavanja i mikročestica, proizvodi kisik apsorbirajući ugljikov dioksid,  a pogled na uredsko bilje smanjuje razinu stresa, anksioznosti i umora.  Ljudi u uredima s obiljem zelenila osjećaju više zadovoljstva, motiviraniji su i produktivniji. Proučili smo literaturu i za vas odabrali jedanaest biljaka s najvećim sposobnostima filtriranja nepoželjnih kemikalija iz zraka (poput čestica iz tinte printera) i najboljim pozitivnim utjecajem na kvalitetu zraka. Na infografici pogledajte i vrlo zanimljive rezultate triju studija o utjecaju biljaka na čistoću zraka, raspoloženje i produktivnost ljudi.   Matrix Office Park je održivo građen poslovni centar sa LEED Gold certifikatom održive gradnje. Unajmite svoj poslovni prostor i osigurajte najbolje radne uvjete sebi i svojim zaposlenicima.

Pročitaj više »

Povećajte svoju produktivnost kvalitetnim uredskim namještajem

Poduzeća uvijek traže što učinkovitije načine za maksimalnu produktivnost svojih zaposlenih i povećanje profita. Najčešće metode koje se koriste za postizanje produktivnosti su edukacije i sustavi nagrađivanja zaposlenika. Nažalost, jedino područje koje je često zanemareno je udoban uredski namještaj.

Pročitaj više »

Možemo li dugo sjedenje – učiniti zdravijim?

Samo tijekom radnog vijeka, prosječan uredski zaposlenik provest će punih 9 godina sjedeći! Ne računajući sjedenje za obrocima, sjedenje u autu, sjedenje pred televizorom…

Pročitaj više »

U strogom centru Zagreba, na mjestu dviju derutnih tvornica, počet će se graditi mali grad u gradu. Projekt vrijedan 100 milijuna eura

Zagrebački blok Badel, prostor velikog razvojnog potencijala u samom središtu grada, omeđen Šubićevom, Martićevom, Derenčinovom ulicom kod Kvaternikova trga, koji se proteže sve do upravne zgrade Badela u Vlaškoj ulici, napokon bi mogao dočekati bolje dane. Grad Zagreb pokrenuo je korake prema ostvarenju projekta koji godinama, iz raznih razloga, stoji u ladici.

Pročitaj više »

Grad investitore mami nizom poticaja i olakšica za kupnju zemljišta

Poduzetnik koji od trenutka potpisa ugovora o osnivanju prava građenja do potpisa ugovora o kupoprodaji zemljišta zadrži postojeći broj zaposlenih, ostvaruje pravo na 10 posto smanjenja, ako zaposli do deset radnika, 30 posto, a za više od 20 - smanjenje se penje na 60 posto.

Pročitaj više »

Prijeti li tržištu nekretnina najgora godina od kolapsa 2008. godine?

James Stack, financijski analitičar i osoba koja je predvidjela i posljednju veliku krizu na tržištu, uočio je neke zabrinjavajuće znakove. Smatra da tržištu nekretnina prijeti rizik da doživi najgoru godinu od 2008.

Pročitaj više »

Trešnjevka loš, a Sigečica dobar primjer 'gentrifikacije' kvarta

Tržište nekretnina se oporavlja, ali to još nije zadovoljavajući tempo. Rast se postupno dinamizira, ali cijene su i dalje za 15,6 posto niže od pretkrizne razine.

Pročitaj više »