Brzi zahtjev

Zatražite ponudu od odabranih ureda. Kliknite na sličicu kako biste dodali više ureda.

Odabrani uredi:
Nije odabran niti jedan ured.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne zgrade

Iznajmljivanje (€ /m2/mjesec)

-

Uredski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Broj radnih stanica

Vijesti s tržišta ureda

Namjestite Ured kao Dom: Deset Savjeta za Efikasno Sređivanje Prostorija

Ako ste se tek uselili u svoje nove uredske prostorije, sigurno će vam itekako dobro doći nekoliko savjeta kako svoj radni prostor učiniti što ljepšim.

Pročitaj više »

Sedam Prednosti Zelenih Ureda

Zeleni uredi, pokazuju znanstvena istraživanja, imaju mjerljiv utjecaj na radni učinak i dugoročan uspjeh biznisa. Što je u pozadini takvog iznimno pozitivnog efekta na zdravlje, produktivnost i zadovoljstvo ljudi?

Pročitaj više »

Naš klijent - Mani Business Centar popunjen 91%. Ukupna Godišnja Zakupnina oko 980.000 eura

M7 preporodio poslovni centar u Buzinu i refinancirao dug.

Pročitaj više »

MATRIX OFFICE PARK – Održivi Uredi Nove Generacije

Moderni uredski prostori u cijelom svijetu doživljavaju snažnu transformaciju u smjeru održivosti, brige za okoliš i aktivne skrbi za dobrobit i zdravlje ljudi koji u njima rade. Dok se najveće kompanije širom svijeta natječu u razvoju što zelenijih i održivijih uredskih prostora, i u Zagrebu na raskrižju Slavonske avenije i Heinzelove ulice niče moderan, inovativan poslovni centar građen prema iznimno visokim standardima zelene, održive gradnje - Matrix Office Park.

Pročitaj više »

Što Valja Znati Pri Najmu Poslovnog Prostora od Fizičke Osobe?

Početak poslovanja donosi sa sobom i mnoge navike koje je potrebno usvojiti. Među njima su i one knjigovodstvene – poduzetnici trebaju znati koje su njihove obveze u financijskom praćenju poslovanja te što mogu, a što ne mogu učiniti. To su naši poduzetnici danas saznali na edukaciji „21 sitnica za poduzetnike“ koju je vodio Gordan Horbec.

Pročitaj više »

M7 REAL ESTATE JE REFINANCIRAO POSLOVNI CENTAR MANI U ZAGREBU KREDITOM ERSTE GRUPE OD 4.8 MILIJUNA EURA

M7 Real Estate ("M7"), pan-europski investitor i upravitelj imovinom, objavio je da je kod Erste banke refinancirao dug od 4.8 milijuna eura za Poslovni Centar Mani u Zagrebu, zahvaljujući odličnim rezultatima poslovanja navedenog poslovnog centra.

Pročitaj više »

Uredinfo.com.hr as Industry Partner with Balkans Property Forum 2018 which will be help in Belgrade on 4th of December.

On 4 December 2018, Balkans Property Forum 2018, a conference and networking event for real estate professionals from all over Southeastern Europe will be held in Belgrade. Over 150 guests will come together in the Serbian capital to discuss key issues and explore the latest trends influencing the future of the real estate industry.

Pročitaj više »

Nekoliko Savjeta iz Delight-a

JESTE LI ZNALI? 70% novih ideja stvaramo surađujući s kolegama – a ne individualno! Rad u malim grupama (2-5 ljudi) puno je efikasniji nego u velikima Kada vas netko prekine, potrebno vam je 15 minuta da se ponovo koncentrirate • Ured valja planirati tako da potiče kretanje i promjenu položaja – stručnjaci preporučuju 10.000 koraka dnevno.

Pročitaj više »