TRAŽİTE NOVİ URED?

70
rezultata
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nemate vremena pojedinačno kontaktirati urede?

Ponuda uredskih zgrada

U sklopu objekta Konzum Klik raspolažemo sa moderno uređenim prostorom za namjenu ureda. Ulaz i parkiralište u objekt je zaštićeno i čuvano. Uredi su moderno uređeni u open sp...

Trebate savjet

Pretplatite se na naš newsletter!

Uredsko tržište

uredinfo.com.hr

KATARINA JEREMIC

Pošaljite mi email

Testimonials

Naša relativno kratka suradnja već je dala rezultate i vrijedan feed back.
Nino Frkovic Mirta Ceranac Poljak - M7 Real Estate Hrvatska d.o.o.

Sad je ondje šikara, no neboder visok 80 metara niknut će u Miramarskoj

Grad je iz ladica izvukao projekt o kojemu se priča već 20 godina, a prije deset je izabrano i idejno rješenje budućeg poslovnog centra, pa ga sad upućuje u javnu raspravu.

Pročitaj više »

Gradi li Google digitalni grad budućnosti ili svoju verziju 'Trumanova showa'?

Googleov utopistički pametni gradić na obali kanadskog jezera Ontario, prvi takav na svijetu, koji bi u realizaciju trebao krenuti za pet do šest godina, podigao je dosta prašine

Pročitaj više »

HZMO ide u prodaju zgrada vrijednih 440 milijuna kuna

Službenici Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, barem oni u Zagrebu i Splitu, rade u zgradama čija tržišna vrijednost premašuje 440 milijuna kuna, pokazala je preliminarna procjena vrijednosti objekata u vlasništvu HZMO-a

Pročitaj više »

7 Pravila za Preživljavanje Open Space Ureda

Radite li u uredu otvorenog prostora gdje vidite svoje kolege i suradnike gdje god se okrenete? Ako nemate snažan fokus i predispoziciju da se prilagodite ovom novom konceptu poslovnog prostora, otvoreni prostor može biti prava noćna mora. Ali ne brinite! Pripremili smo nekoliko savjeta / pravila koja će vam pomoći da preživite u takvom radnom okruženju.

Pročitaj više »

Traži se izvođač radova za Centar kreativne industrije

Pokrenuta je javna nabava za izgradnju zgrade Centra za kreativne industrije, specijaliziranog poslovnog inkubatora koji bi uskoro trebao niknuti na Relji.

Pročitaj više »

Interview

SPACEFLOW - Poslovne Zgrade i uredi koji stvaraju uspomene!

S iskustvom zajedničkog rada širom svijeta, radna mjesta postaju mnogo više od četiri zida, radnog stola I stolice. Spaceflow, češki startup, podstiče našu maštu i kreativnost s ciljem da preoblikuju kako gledamo na objekte u kojima provodimo 85% našeg svakodnevnog života.

Pročitaj više »

Uredinfo.com.hr je tržište digitalnih poslovnih prostora. Sadrži opsežan popis ureda, poslovnih zgrada, prostora za zajednički rad gdje možete pronaći one koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu - Intervju s Vincentom Valloisom

Danas možemo doći do našeg doma iz snova u nekoliko klikova, a srž te promjene je PropTech tehnologija, odnosno tvrtke koje potiču evoluciju u sektoru nekretnina, vodeći ovu industriju prema digitalizaciji i potpunoj automatizaciji. "PropTech tvrtke su danas rafiniranje i rafiniranje usluga u svijetu nekretnina pružanjem učinkovite alternative tradicionalnim poslovnim praksama. Zapravo, oni svakodnevno mijenjaju način na koji pristupamo nekretninama. Tehnologija nam omogućava da lako planiramo, gradimo, omogućimo iznajmljivačima da traže nekretnine za iznajmljivanje, virtualne posjete, kao i da zadržimo stanare na određenom području, “kaže Vincent Vallois, suosnivač i glavni izvršni direktor Online Real Assets, koji također uvodi inovacije u sektoru nekretnina.

Pročitaj više »

VIŠE INTERVJUA »

Uslužne tvrtke na tržištu ureda

Tvrtke koje pomažu u opremanju i održavanju ureda

Baza činjenica o iznajmljivanju ureda

Što trebate znati prije nego što odaberete uredsku zgradu

Zeleni eko certifikat za zgrade-BREEAM

BREEAM - BRE metoda procjene okolišta - je osnovana 1990 kao alata za mjerenje održivosti novih nedomaćih zgrada u Velikoj Britaniji. BREEAM postavlja standarde najbolje prakse u dizajnu održive gradnje, izgradnji i radu te je postao jedan od najopsežnijih i priznatih mjera uticaja zgrade na okolište. BREEAM procjene koristi priznate mjere učinka, koje su postavljene protiv već osnovanih mjerila, za procjenu specifikacije, dizajn, izgradnju i korištenje zgrade. Mjere koje predstavljaju širok spektar kategorija i kriterija iz energije do ekologije. Oni uključuju aspekte vezane korištenje energije i vode, unutarnja okolina (zdravlje i dobrobit), zagađenja, prometa, materijala, otpadaka, ekologiju i upravljanje procesima. BREEAM uključuje dalekosežna okolišna i parametre održivosti te omogućuje izgraditeljima, dizajnerima i upraviteljima gradnje da pokažu ekološku učinkovitost svojih zgrada prema kupcima, planerima i drugim stranama BREEAM faze ocjenjivanja koje trenutačno se mogu koristiti za procjenu utjecaja na okoliš koji nastaju kao rezultat pojedinačnog razvoja zgrade (uključujući i područja vanjskih stranica) su: - faza dizajna (što je dovelo do privremene svjedodžbe) - Faza nakon izgradnje (što dovodi do konačne potvrde)

Pročitaj više »

Kako mogu učitati logo svoje tvrtke?

Logo tvrtke može se učitati putem portala korisničkog admina, gdje se možete prijaviti s odabranim detaljima dok je proces registracije. Kliknite na "Detalji o tvrtki" izborniku, gdje ćete naći "Učitaj logo" izbornika tik uz ime tvrtke.

Pročitaj više »

Kako mogu dodati poslovnu zgradu na listu za usporedbu?

Klikom na ikonu usporedbi na podatkovnoj listi od odabrane poslovne zgrade.

Pročitaj više »

VIŠE ČLANAKA U BAZI PODATAKA