TRAŽİTE NOVİ URED?

86
rezultata
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nemate vremena pojedinačno kontaktirati urede?

Ponuda uredskih zgrada

Uredi m2 1.kat 42,94 1.kat 40,83 1.kat 41,53 1.kat 66,02 1.kat 77,6 2.kat 125,52 2.kat 127,16 2.kat 89,98 2.kat 76,12 2.kat 46,33 2.kat 76,21 2.kat 113,43 2.kat 59,97...

Trebate savjet

Pretplatite se na naš newsletter!

Uredsko tržište

uredinfo.com.hr

JOVANA TOMIC

Pošaljite mi email

Testimonials

Naša relativno kratka suradnja već je dala rezultate i vrijedan feed back.
Nino Frkovic Mirta Ceranac Poljak - M7 Real Estate Hrvatska d.o.o.

Moderni ured: djelatnici ponosni na svoje radno mjesto

Iako na spomen modernog ureda prvo što mnogima padne na pamet, a i prvi rezultati Googleove tražilice pokazuju, jesu stolni nogomet i vrećasti stolci u kojima zaposlenici opušteno sjede i tipkaju po svojim tabletima, riječ je o, kako profesionalni dizajneri ureda tvrde, puno ozbiljnijem trendu.

Pročitaj više »

Država prodaje lokale i poslovne prostore na elitnim lokacijama u centru Zagreba

Ministarstvo državne imovine, na čelu s ministrom Marijem Banožićem, odlučilo se na prodaju devet poslovnih prostora u širem centru Zagreba.

Pročitaj više »

Zakon o gradnji usklađuje se s EU-ovom direktivom

Vlada je u četvrtak u Sabor uputila izmjene i dopune zakona o gradnji, radi usklađivanja s izmijenjenom direktivom EU-a o energetskoj učinkovitosti zgrada, a novim se izmjenama uz ostalo utvrđuje obveza donošenja dugoročne strategije obnove nacionalnog fonda zgrada u energetski visokoučinkovit i dekarboniziran fond zgrada do 2050. godine.

Pročitaj više »

Interview

SPACEFLOW - Poslovne Zgrade i uredi koji stvaraju uspomene!

S iskustvom zajedničkog rada širom svijeta, radna mjesta postaju mnogo više od četiri zida, radnog stola I stolice. Spaceflow, češki startup, podstiče našu maštu i kreativnost s ciljem da preoblikuju kako gledamo na objekte u kojima provodimo 85% našeg svakodnevnog života.

Pročitaj više »

Uredinfo.com.hr je tržište digitalnih poslovnih prostora. Sadrži opsežan popis ureda, poslovnih zgrada, prostora za zajednički rad gdje možete pronaći one koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu - Intervju s Vincentom Valloisom

Danas možemo doći do našeg doma iz snova u nekoliko klikova, a srž te promjene je PropTech tehnologija, odnosno tvrtke koje potiču evoluciju u sektoru nekretnina, vodeći ovu industriju prema digitalizaciji i potpunoj automatizaciji. "PropTech tvrtke su danas rafiniranje i rafiniranje usluga u svijetu nekretnina pružanjem učinkovite alternative tradicionalnim poslovnim praksama. Zapravo, oni svakodnevno mijenjaju način na koji pristupamo nekretninama. Tehnologija nam omogućava da lako planiramo, gradimo, omogućimo iznajmljivačima da traže nekretnine za iznajmljivanje, virtualne posjete, kao i da zadržimo stanare na određenom području, “kaže Vincent Vallois, suosnivač i glavni izvršni direktor Online Real Assets, koji također uvodi inovacije u sektoru nekretnina.

Pročitaj više »

VIŠE INTERVJUA »

Uslužne tvrtke na tržištu ureda

Tvrtke koje pomažu u opremanju i održavanju ureda

Baza činjenica o iznajmljivanju ureda

Što trebate znati prije nego što odaberete uredsku zgradu

Kako mogu učitati logo svoje tvrtke?

Logo tvrtke može se učitati putem portala korisničkog admina, gdje se možete prijaviti s odabranim detaljima dok je proces registracije. Kliknite na "Detalji o tvrtki" izborniku, gdje ćete naći "Učitaj logo" izbornika tik uz ime tvrtke.

Pročitaj više »

Kako mogu dodati poslovnu zgradu na listu za usporedbu?

Klikom na ikonu usporedbi na podatkovnoj listi od odabrane poslovne zgrade.

Pročitaj više »

Koja je predsnost postavljanja oglasa Tražim ured?

Uz pomoć ove funkcije su poslovne zgrade natječu za vas! Prema vašim zadanim kriterijima poslovne zgrade koje zadovoljavaju Vaše uvjete za pretraživanje će stupiti u kontaktu s vama. Možete značajno smanjiti proces selekcije vašeg novog ureda.

Pročitaj više »

VIŠE ČLANAKA U BAZI PODATAKA