TRAŽİTE NOVİ URED?

89
rezultata
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nemate vremena pojedinačno kontaktirati urede?

Ponuda uredskih zgrada

Uredi m2 1.kat 42,94 1.kat 40,83 1.kat 41,53 1.kat 66,02 1.kat 77,6 2.kat 125,52 2.kat 127,16 2.kat 89,98 2.kat 76,12 2.kat 46,33 2.kat 76,21 2.kat 113,43 2.kat 59,97...

Trebate savjet

Pretplatite se na naš newsletter!

Uredsko tržište

uredinfo.com.hr

KATARINA JEREMIC

Pošaljite mi email

Testimonials

Naša relativno kratka suradnja već je dala rezultate i vrijedan feed back.
Nino Frkovic Mirta Ceranac Poljak - M7 Real Estate Hrvatska d.o.o.

Infinum Uredi– Zagreb

Uredi koji inspirišu. Izdavajamo neverovatan ured tvrtke Infinum koji je lociran ni manje ni više neg u Zagrebu!

Pročitaj više »

Uredski prostor koji slavi inovaciju!

Gravitiranje prema kreativnom i prirodnom radnom okruženju

Pročitaj više »

Bivši hrvatski košarkaš i poduzetnica ulažu 3 milijuna € u co-working i co-living prostor

U Hrvatskoj nedostaje kombinacija co-workinga i co-livinga i na tome upravo radimo. Krećemo u investiciju novog co-working prostora na lokaciji u centru Zagreba. Riječ je o prostoru većem od tri tisuće četvornih metara, no to je još u fazi pregovora.

Pročitaj više »

REBEC: Zakupci mijenjaju navike, za nekoliko godina 20% svih poslovnih prostora biće flex office

Razvoj uredskog prostora u regionu jugoistočne Europe okupio je na REBEC konferenciji u hotelu Hilton u Beogradu predstavnike tvrtki iz Hrvatske, Mađarske i Srbije, dok je moderator panela bila Katarina Jeremić, brend menadzer kompanije Online Real Assets i voditelj portala uredinfo.com.hr

Pročitaj više »

Mjesto gdje će se stvarati nove ideje, strategije i vizije te zapošljavati novi ljudi

OTVOREN PODUZETNIČKI INKUBATOR I AKCELERATOR U ANTUNOVCU

Pročitaj više »

Interview

SPACEFLOW - Poslovne Zgrade i uredi koji stvaraju uspomene!

S iskustvom zajedničkog rada širom svijeta, radna mjesta postaju mnogo više od četiri zida, radnog stola I stolice. Spaceflow, češki startup, podstiče našu maštu i kreativnost s ciljem da preoblikuju kako gledamo na objekte u kojima provodimo 85% našeg svakodnevnog života.

Pročitaj više »

Uredinfo.com.hr je tržište digitalnih poslovnih prostora. Sadrži opsežan popis ureda, poslovnih zgrada, prostora za zajednički rad gdje možete pronaći one koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu - Intervju s Vincentom Valloisom

Danas možemo doći do našeg doma iz snova u nekoliko klikova, a srž te promjene je PropTech tehnologija, odnosno tvrtke koje potiču evoluciju u sektoru nekretnina, vodeći ovu industriju prema digitalizaciji i potpunoj automatizaciji. "PropTech tvrtke su danas rafiniranje i rafiniranje usluga u svijetu nekretnina pružanjem učinkovite alternative tradicionalnim poslovnim praksama. Zapravo, oni svakodnevno mijenjaju način na koji pristupamo nekretninama. Tehnologija nam omogućava da lako planiramo, gradimo, omogućimo iznajmljivačima da traže nekretnine za iznajmljivanje, virtualne posjete, kao i da zadržimo stanare na određenom području, “kaže Vincent Vallois, suosnivač i glavni izvršni direktor Online Real Assets, koji također uvodi inovacije u sektoru nekretnina.

Pročitaj više »

VIŠE INTERVJUA »

Uslužne tvrtke na tržištu ureda

Tvrtke koje pomažu u opremanju i održavanju ureda

Baza činjenica o iznajmljivanju ureda

Što trebate znati prije nego što odaberete uredsku zgradu

Što predstavlja Zeleni ured?

Zelena zgrada je poslovna zgrada, koja je ostvarila biti ovjerena od strane nacionalnih ili međunarodnih, nezavisne treće strane zelenog sustava certificiranja, kao što su EU GreenBuilding certifikata ili LEED, BREEAM, DGNB, HQE certifikaciji. Zelene zgrade su ekološki održive zgrade koje, tijekom planiranja, izgradnje i rada imaju smanjeni utjecaj na zdravlje ljudi i na okoliš.

Pročitaj više »

Što Uslužne/Instant uredi predtavljaju?

Servisni Ured je servis koji nudi mjesto i opremu, spremni za najam i potpuno opremljeni uredi i sobe za sastanke, koji je za najam odmah, po satu. Većina ureda nudi se na atraktivnim lokacijama, kojima je cilj podići ugled službe. U Instant uredu je sve spremno za početak poslovanja. Pristup je osiguran za sastanke ili konferencije i drugi objekati, uključujući video konferencije i telekonferencije nadalje, recepcija, prijem mail, kurirske bankarski službenik, najam telefona i telefaksa i e-maila.

Pročitaj više »

Što isticanje na listi predstavlja i zašto je važno za poslovnu zgradu?

Kad istaknete svoju ​​podatkovnu listu, on će se automatski pojaviti na početku liste, s posebnom pozadinom, bez obzira na abecedni red. Tako će se uredskim pretraživačima otkriti vašu poslovnu zgradu i urede za iznajmljivanje odmah na početku liste, što znatno ubrzava proces iznajmljivanja vaših slobodnih prostora.

Pročitaj više »

VIŠE ČLANAKA U BAZI PODATAKA