Kassák Residence svoje stanovnike očekuje s pionirskom mobilnom aplikacijom za izgradnju zajednice, apartmani također dolaze s mnoštvo usluga.

Neki dan je objavljeno da LIVING, prvi mađarski developer stambenih nekretnina koji nudi usluge za izgradnju zajednice, proširuje svoje usluge  s jedinstvenom aplikacijom za izgradnju zajednice.

Mobilna aplikacija nazvana Spaceflow bit će prvi put u Mađarskoj dostupna stanovnicima prvog projekta LIVING-a, rezidencije Kassák. Svrha aplikacije je olakšati svakodnevni život stanara i ponuditi im dodatne popuste i pogodnosti. Krovna marka WING, LIVING, specijalizirana je za razvoj stambenih nekretnina. Stoga je programer prvi u zemlji koji je predstavio mobilnu aplikaciju Spaceflow u rezidencijalnom parku Kassák Residence kao dio svojih usluga.

Dobro je znati da je aplikacija u zajednici koja se pruža stanovnicima, ne samo u Mađarskoj, već i u Europi, osmišljena kako bi im olakšala svakodnevni život, a također pruža dodatne popuste i pogodnosti. Na platformi će biti dostupne dnevne i aktualne vijesti, zajedno s programskim preporukama i informacijama od javnog interesa u okrugu i gradu.

„Ponosni smo što smo prvi u Mađarskoj pokrenuli platformu za upravljanje javnom zajednicom i sve to tijekom pandemije. S Spaceflowom možemo izravno informirati vlasnike domova i stvoriti priliku za izgradnju potporne stambene zajednice “, rekao je Vincent Vallois, suosnivač tvrtke Online Real Assets i Spaceflow.

„_LIVING ima za cilj poboljšati kvalitetu života svojih stanovnika uslugama usmjerenim na ljude i inteligentnim rješenjima, zbog čega im u svim našim razvojima pružamo više usluga u zajednici. Naša četiri tekuća projekta - Park West 1-2, Metropolitan Garden i prolaz Kassák - svi su u rasporedu unatoč promijenjenim okolnostima. Već u početnoj fazi našeg razvoja planirali smo uvođenje aplikacije zajednice, što je još bolje postalo porastom beskontaktne administracije. Cilj LIVING-a je biti na čelu inovativnih digitalnih rješenja, pa smo prvi koji smo uveli ovu vrstu inovacija, što stanovnicima donosi i dodatnu pogodnost ”, rekao je János Martin, direktor stambenih projekata tvrtke WING.

Inače, 99 posto apartmana u rezidenciji Kassák već je pronašlo novog vlasnika, za kojeg je prilika za korištenje Spaceflowa već otvorena. U rezidenciji Kassák stanovnici mogu ispuniti ne samo nedavno najavljenu prijavu zajednice, već i mnoga druga rješenja zajednice. Također je nedavno objavljeno da je u suradnji s Share Now pokrenuta usluga dijeljenja automobila za stanovnike kuća! Šupa nudi potrebnu opremu za manje ili više tehničkih i samostalnih poslova, ugovorena usluga čišćenja može se naručiti u slučaju povremenih i redovitih potreba za čišćenjem, a ovdje je također implementiran prvi mađarski paket parcele u rezidencijalnom parku. Kao novost, besplatni Wi-Fi dostupan je na javnim površinama rezidencije Kassák.

Uz to, stanovnici mogu očekivati popuste u obližnjim kafićima, restoranima i teretanama zahvaljujući aplikaciji. Informacije tvrtke LIVING o uslugama u zajednici također će biti dostupne na sučelju, a stanovnici mogu biti u stalnom kontaktu sa zajedničkim predstavnikom putem internog sustava pošte, bez potrebe za osobnim kontaktom. Pristup aplikaciji Spaceflow pruža se LIVING stanovnicima rezidencije Kassák na godinu dana besplatno.