Spaceflow poboljšava iskustvo stanara ove zgrade kroz nekoliko značajnih slučajeva upotrebe:

MANPOWER

Spaceflow je predstavio posebnu uslugu angažmana u zajednici koja pomaže osoblju ICON-a u planiranju događaja i provođenju tekućih kampanja stvaranja sadržaja. Ovo je multiplikator sile za osoblje Allianza, jer im omogućuje da pouzdano ponude visokokvalitetno programsko iskustvo bez ulaganja puno napora.

PRIMJER DJELATNOSTI ZANIMANJA U ZAJEDNICI

Zabavna aktivnost u nesigurnim vremenima! Maske za lice postale su veliki dio našeg svakodnevnog života. Stoga je naš tim zajednice organizirao natječaj za građevinsku zajednicu u bendu ICON kako bi pokazali svoje najkreativnije maske za lice.

PODACI

Platforma Spaceflow komunicira s ugrađenim tehnološkim alatima tvrtke ICON kako bi menadžerima ponudio bolji pristup podacima putem API-ja kako bi se otkrio puni opseg potreba stanara.

INTEGRACIJE

Allianz koristi integraciju senzora u svojoj menzi, tako da okupatori mogu u stvarnom vremenu provjeriti kapacitet sa svog mobitela. Stoga mogu provjeriti kada je dobro posjetiti ih i kada je bolje pričekati, ne samo radi praktičnosti već i kao preventivna mjera u vrijeme COVID-19.

Kao jedan od planiranih slučajeva upotrebe, ICON-ovi okupatori moći će pristupiti sustavima zgrada poput senzora i dizala putem aplikacije Spaceflow. To će pomoći uredskim menadžerima tvrtki stanara tvrtke ICON da svojim zaposlenicima lako pruže visokokvalitetno iskustvo.

BRENDIRANJE

Spaceflow osnažio je robnu marku ICON gradeći zadivljujuće digitalno iskustvo koje je ojačalo Allianz-ovo brendiranje, slike i razmjenu poruka.

Izvor: Spaceflow