Integrirana aktivnost promocije, marketinga i upravljanja nekretninama nikada nije bila lakša. Online real Assets pomaže vlasnicima nekretnina ili njihovim predstavnicima da prate i maksimaliziraju dobit od svoje imovine, poboljšavajući u međuvremenu njihov odnos prema stanarima, dioničarima i predstavnicima vlasti.

Svaki vlasnik nekretnine suočen je s 3 koraka dok upravlja portfeljem, a Online Real Assets sada u potpunosti podržava PropTech alat u svakom od njih:

Prvo, #PRONAĆI STANARE, trebaju zgradu staviti na tržište. U ovom digitaliziranom dobu tržište je virtualno mjesto gdje se susreću sve moćne marke nekretnina i njihovi klijenti. Na ovom je tržištu vaša web stranica vaša slika, pa Online Real Assets pomaže nekretninama da se `odijenu za uspjeh`, maksimalizirajući potencijal njihovih najboljih atributa i upravljajući njihovim manama, djelujući poput istinskog liječnika. Prilagođene web stranice, usluge brendiranja i ponovnog brendiranja, kao i PR kampanje, samo su neki od alata u visoko razrađenom procesu šminkanja.

Drugo, #ZADRŽAVANJE STANARA, oni trebaju zadržati stanare. Učinkovit upravitelj imovine ne prestaje kad su vaše zgrade pune. Vaši su klijenti sada okupatori i imaju posebne potrebe: transparentnost u komunikaciji, besprijekorno upravljanje objektima i osjećaj zajedništva. Ovdje Online Real Assets donosi dodanu vrijednost alata sljedeće generacije, udružujući snage s Spaceflowom (https://spaceflow.io), aplikacijom zajednice za sretne okupatore, djelujući kao virtualno mjesto sastanka i svakodnevna nadzorna ploča za stanare i njihove zaposlenike, vlasnike stanova u krugu imanja, pružatelje usluga i upravitelje nekretnina.

I na kraju, ali ne najmanje važno, #UPRAVLJANJE STANARIMA, menadžeri imovine trebaju maksimalizirati dobit i razveseliti svoje dioničare. Zbog toga je Online Real Assets odlučio zatvoriti krug 360⁰ digitalnih usluga ulaskom u partnerstvo s Assetti (https://assetti.pro). Assetti djeluje kao digitalni voditelj učinkovitog upravitelja imovinom, budući da može sastaviti sve financijske, pravne, komercijalne i tehničke podatke o nekretninama u svom portfelju. Osim izuzetno prijateljskog, ali visoko profesionalnog korisničkog sučelja, Assetti ima sve funkcije koje su ključne za vođenje dobrih evidencija imovine, uočavanje trendova, nedostataka i prilika, kao i izvještavanje dioničara i vlasti.

Asseti je posljednji dio kruga, sada smo u mogućnosti pomoći iznajmljivačima i upraviteljima imovine da pronađu, zadrže i sada upravljaju svojim stanarima i portfeljima pomoću najnovijih ProTech alata ”Kaže Vincent Vallois, suosnivač Online Real Assets Start-upa. Uz najnovije i nagrađivane PropTech alate, u mogućnosti smo u potpunosti digitalizirati nekretninske aktivnosti i podići tržište Srednje i Istočne Europe na sljedeću razinu