Najveći coworking prostor u Splitu, WIP (Work In Progress) donosi 300 m2 savršeno uređenog prostora za rad. Prvo je to takvo mjesto u Splitu, namijenjeno digitalnim nomadima, njima 70, točnije. Naime, prostor donosi 70 sjedećih mjesta, tj radnih jedinica, konferencijsku sobu, posebne prostore za telefonske pozive, kutak za kavu i ono što je mnogima najvažnije – prostor je otvoren 24 sata, 7 dana u tjednu.

Prostor vizualno donosi kombinaciju industrijskog i skandinavskog dizajna s mnogo doze dalmatinskog šarma. Upravo takvo okružje nastalo je s naumom da potiče, inspirira i podržava individualne i kolaborativne projekte i individualce. WIP mjesto vjeruje da inovacija potiče inovaciju te imajući tu misao na pameti tjera poduzetnike i pionire na onaj korak dalje. Mjesto je to gdje nastaje inspiracija i gdje se razne ideje realiziraju u stvarnost.

Više informacija o Work in Progress coworking mjestu možete saznati na wipcoworking.com, a pratiti ih možete putem Facebook stranice i Instagram profila.