1.Možete li nam reći nešto o Vašoj tvrtci i njenoj glavnoj djelatnosti?

Regus je najveći svjetski pružatelj fleksibilnih radnih prostora. Mi pomažemo tvrtkama na fleksibilni i mobilni način. To radimo tako što pružamo namijenjeni radni prostor sa širokim rasponom podržavajućih usluga koje su prikladne, fleksibilne, jeftine i lako dostupne, iz sata u sat, dan, tjedan, mjesec ili čak godinu dana. Regus je uveo fleksibilan radni prostor prije 25 godina, te sada vodimo svijet pomažući tvrtkama svih veličina i tipova industrija da posao učine fleksibilnim sebi i svojim ljudima.

 

2.Koji su trendovi trenutno prisutni na tržištu uredskih prostora?

Kako Regus nudi više od konvencionalnog prostora, možemo reći da potreba i interes za fleksibilnim radnim mjestima, posebni u našoj regiji, raste. Glavna činjenica ovog trenda je prilagodba uredskog prostora vašim poslovnim potrebama. Više od milijardu ljudi čine mobilni radnici. Izrada mobilnog, fleksibilnog radnog mjesta može predstaviti težak zadatak – zato mi postojimo, da pomognemo našim klijentima da shvate prednosti fleksibilnog rada, da ublaže izazove te tako poboljšaju učinkovitost.

 

3.Koje godine ste došli na Hrvatsko tržište, te što Vas u Hrvatskoj čini drugačijim u odnosu na konkurenciju?

U Hrvatskoj smo prisutni od 2011.godine. Naše međunarodno iskustvo i fleksibilnost dopuštaju da bolje razumijemo poslovne potrebe u svakoj industriji i tržištu. Naša nenadmašna mreža i visoki standardi osiguravaju profesionalne usluge gdje god da smo prisutni, dostupno domaćim i stranim tvrtkama u Zagrebu.

 

4.Što mislite o trenutnoj situaciji tržišta uredskih prostora u Hrvatskoj u odnosu na ostatak regije?

Nema mnogo razlike među zemljama u regiji. Fleksibilan i troškovno učinkovit radni prostor koji pružamo je sve popularniji, pogotovo u sadašnjem nepredvidljivom vremenu.

 

5.Da li nam možete reći nešto više o svojim budućim projektima u Hrvatskoj? Vidite li potencijal u drugim Hrvatskim gradovima?

Osim centra koji imamo u Radničkoj cesti, nadamo se otvoriti još jedan centar u zapadnom dijelu Zagreba. Stalno skeniramo tržište, te postoji velika šansa da ćete vrlo brzo ćemo imati naše usluge prisutne i u drugim Hrvatskim gradovima, da se sastanu sa rastućom potražnjom za našim proizvodima i uslugama.