Danas je u Zlataru svečano otvoren novi poslovni prostor Trgocentra koji se prostire na više od 1600 kvadratnih metara. Uz direktora Trgocentra Darka Bratkovića, simboličnim rezanjem vrpce prostor su otvorili i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek.

Kako je istaknuo direktor Bratković, novi poslovni centar izniknuo je u svega pola godine, moderne je arhitekture, uklapa se u izgled gradske jezgre i pritom koristi najmodernije tehnologije za svoje poslovanje.

- Ovaj trgovački centar nudi kompletnu ponudu svojim kupcima, od svakodnevnih prehrambenih proizvoda do asortimana agroprograma i željezare. Naravno, kao i dosada trudit ćemo se nadopunjavati asortiman sa željama i potrebama naših kupaca – rekao je Bratković izrazivši veliko zadovoljstvo što je ovakav kapitalni projekt napravljen baš u Zlataru jer to žitelji Zlatara i njegove šire okolice svojom dosadašnjom vjernošću prema Trgocentru zasigurno i zaslužuju.

Zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek je istaknula kako je ovo jedna od većih investicija posljednjih godina na području grada Zlatara. – Najvažnije je da je otvoreno 15 novih radnih mjesta, a svako radno mjesto je bitno za Zlatar – naglasila je gradonačenica.

- U svibnju sam pristustvovao otvorenju radova odnosno polaganju kamena temeljca, kada su nam rekli da smo se u Zlatar došli samo 'poslikati'. No, kako je ovo renomirana tvrtka koja godinama opskrbljuje građane diljem županije bio sam uvjeren da kada kreće u takav projekt da će ga i odraditi i to u rekordnom roku – rekao je župan Željko Kolar. Dodajmo da je ukupna investicija vrijedna oko 12 milijuna kuna.

Trgocentar je u znak zahvalnosti za dugogodišnju suradnju Dječjem vrtiću i jaslicama 'Uzdanica' iz Zlatara donirao bon u iznosu od 10 tisuća kuna kojeg je direktor uručio ravnateljici Biserki Žerjavić.

Spomenimo da se u sklopu poslovnog prostora nalazi i BIPA koja je također danas počela s radom. 

Source: zagorje.com