Zagrebački holding raspisao je natječaj za zakup 50-ak poslovnih prostora na Velesajmu. Natječaj je otvoren do 23. kolovoza, a nude se prodajni i skladišni prostori raznih veličina, od najmanjih uredskih do skladišnih hala i hala za mali nogomet i karting. Natječaj raspisujemo za prostore u kojima su stari zakupci otkazali suradnju, ili pak za one za koje je najam istekao.

Neke prostore nismo iznajmili na prošlim natječajima, pa se nadamo da će sada biti više zainteresiranih - istaknula je Nataša Mrđen Budisavljević iz Velesajma. Najviše slobodnih prostora nalazi se u paviljonu 12 gdje se iznajmljuju prostori za prodaju namještaja i drugih proizvoda za opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Zakupci se traže i za prostore namijenjene za pilates, restoran, ples, prodaju tepiha, ali i brojne skladišne prostore. Budući da posljednjih godina velesajamske izložbe podbacuju, upravo je najam prostora jedan od glavnih financijskih prihoda te podružnice Holdinga.

Ulaskom u EU i sajmovanje bi ponovno moglo dobiti snažniji zamah, smatraju u podružnici, iz koje najavljuju i povratak izložbe automobila od 20. do 26. ožujka 2014.

 

Izvor: limun.hr