rocijenjena vrijednost nabave iznosi 12.703.035,32 kn bez PDV-a, a rok za izvođenje radova je 260 dana od dana uvođenja u posao.

Nositelj projekta je Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA, koja je povlačenjem EU sredstava osigurala gotovo 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava za izgradnju i opremanje centra.

Ukupna vrijednost projekta je 24 milijuna kuna od čega je iz Europskog fonda za regionalni razvoj odobreno bespovratnih 19,97 milijuna kuna što je 83 posto od vrijednosti projekta.

Podsjetimo, INOVAciju je osnovala Zadarska županija, a cilj ovog projekta je uspostaviti specijalizirani poslovni inkubator za kreativnu industriju s težištem na audiovizualnu industriju i IT industriju koji će podići konkurentnost navedenog sektora gospodarstva i povećati zaposlenost.

Sektor kreativne industrije prepoznat je kao sektor koji ima znatan potencijal za razvoj u Zadarskoj županiji i Gradu Zadru te je podržan i uvršten u strateške dokumente Zadarske županije i Grada Zadra.

 

(izvor: ezadar)