Kreativci i dizajneri su zajedno pokušali razbiti kalup i predstaviti jedinstvenu radnu okolinu. Pratite ih, potakniti sebe i pokušajte ubrizgati osobnost mjestu gdje ćete provesti svoj dan od 9 do 6. Dakle, provjerite top 3 najkreativnija ureda i dobijte neke ideje od kreativnih divova!

Google - Ono što vjerujemo

Sve je počelo s malim garažama i hrpom kreativaca. Danas, Google-ovi uredi su među najpoznatijim u svijetu. S više od 70 ureda u 40 zemalja, Google radi na globalnoj razini s hrpom nacionalnosti.

Osim stvaranja inspirativnog radnog okruženja kojem teže mnogi zaposleni, Google je otišao dalje sa svojom jedinstvenom vrstom ureda. Tobogani, strojeva za pranje rublja i fitness prostor su elementi koje nećete lako pronaći u prosječnoj uredu. Ovi primjeri su doprinos veselom ozračju i poboljšanju stvaranja odnosa s drugim zaposlenicima. Drugim riječima, oni zbližavaju ljude.

Red Bull - Daje vam...kreativnost

Energična i dinamična radna okolina Red Bull-a podsjeća na svoje proizvode. Brze linije i čvrst dizajn razlikuju ured Red Bull-a od standardnih uredskih dizajna. To jasno pokazuje da je tvrtka mlada i progresivna na svoj način. Prema Red Bull-u, dobro osmišljeno okruženje pomaže zaposlenicima Excel-a u njihovoj izvedbi i potiče kreativnost. Tko još ima klizalište u svom uredu?

Pixar - Animacija u uredu

Ured Pixar je mjesto gdje, samo ga gledajući, možemo reći da je kreativnost posvuda ... Ovo radno mjesto je izvorno smjestilo računalne znanstvenika, animatore, rukovoditelje i urednike u odvojene zgrade. Svaka grupa imala svoju kulturu i rješava problem pristupa, a kako ne rade zajedno to ih odvraća od razmjene ideja i rješenja. Steve Jobs je sve predivno redizajnirao, stvorio je jedan kavernozan ured za cijeli Pixar tim, što je dovelo do John Lassetera, Pixarovog glavnog kreativnog direktora, koji je rekao da "nikada nije vidio zgradu koja promiče suradnju i kreativnost, kao ova."

 

Svi ovi uredi imaju za cilj doprinijeti angažmanu zaposlenika, kreativnosti i izgradnji odnosa, kao i ugodnoj atmosferi tijekom rada.

 

Ako želiš promijeniti svoje sivo i depresivno radno mjesto, te pronaći cool ured,

Pametan način da to i ostvariš je www.officerentinfo.com