Sve te reakcije dolaze kao odgovor na potrebu promicanja održivosti i uključenosti u kružno gospodarstvo, kažu u tvrtki.

"Rješenje Eco Ville za učinkovito gospodarenje otpadom dostupno je od danas, samo jednim klikom, na Microsoft Azure Marketplaceu. Aplikacija Eco Ville namijenjena je građanima i lokalnim vlastima, nudeći vrhunsku tehnologiju koja gradovima omogućuje revolucionizirati prakse gospodarenja otpadom. Aplikacija pripada tvrtki TechBolide, brendu definiranom odgovornošću, inovativnošću i digitalnom integracijom rješenja za procese i operacije usmjerene na kružno gospodarstvo", objavili su iz tvrtke.

Eco Ville, aplikacija koja donosi revoluciju u gospodarenju otpadom za lokalne vlasti, već je poduzela potrebne korake od pilot faze aplikacije do evoluiranog stupnja i djeluje sa značajnim prednostima u Bihoru, velikom području teritorija Rumunjske, a u fazi testiranja u Francuskoj.

Uočene su prednosti za sve 3 uključene strane: nadležna tijela i županijska vijeća, zajednicu zainteresiranu za zdravlje okoliša i sanitarne operatere. Svaka strana jednostavno komunicira s aplikacijom pomoću intuitivnih korisničkih sučelja, a cijela regija uživa u održivom okolišu – čistom zraku, prekrasnoj i zaštićenoj prirodi – zahvaljujući povoljnoj organizaciji i optimiziranoj komunikaciji koju osigurava Eco Ville.

"Ključna načela suradnje uključuju zajedničku viziju i interese. Naša je infrastruktura skalabilna, imamo njihovu podršku i sada smo uvršteni na Azure Marketplace. Aplikacija Eco Ville radi na Microsoftovoj infrastrukturi koja pruža točno onu skalabilnost i agilnost kojoj svi teže Tehnološka konvergencija danas je obavezna - zato, zajedno s Microsoftom, možemo svim korisnicima osigurati pristup digitalizaciji, proizvodima i uslugama tvrtke TechBolide", kaže Mădălina Smochină, izvršna direktorica i osnivačica tvrtke TechBolide.

Azure Marketplace je online platforma na kojoj se kupuju i prodaju rješenja u oblaku certificirana za rad s Azureom. Azure Marketplace pomaže tvrtkama koje traže rješenja temeljena na cloud-u da se povežu s partnerima koji su razvili rješenja spremna za korištenje.

„Može se reći da Microsoft potiče područje marketinga proizvoda, zbog čega smo izgradili snažnu marketinšku strategiju: od Eco Ville LP do online edukativnih i komercijalnih kampanja, te informatičkih emisija s najširom publikom; od intervjua u prestižnim publikacija do video demonstracija i sadržaja na društvenim mrežama s ciljem popularizacije proizvoda s najboljim performansama koji zahtijevaju prijevod tehničkog žargona na pristupačan jezik. Čvrsto vjerujemo da se digitalizacija i uključenost u kružno gospodarstvo tiču svih nas", kaže Georgiana Bădălică, izvršna direktorica i marketinški strateg.

 

Izvor: Green-forum.eu