Chair Hockey Croatia 08.12.2022. Boćarski dom Zrinjevac, Zagreb

Prvaci ste ureda u okretima na uredskim stolicama? Do printera se odgurujete na uredskoj stolici? Tražimo baš vas! Iskoristite svoje vještine, okupite tim iz svoje tvrtke, prijavite se i zaigrajte hokej na uredskim stolicama jer za vas organiziramo nezaboravni predbožićni tulum koji ne smijete propustiti.

Pravila su jednostavna, dvije ekipe koje predstavljaju svoje tvrtke, natječu se jedna protiv druge koristeći hokejašku palicu i uredsku stolicu te za cilj imaju postizanje što više zgoditaka u protivničku mrežu. Pobjednički tim osvaja pobjednički pehar i titulu prvog hrvatskog Chair hockey prvaka.

U Njemačkoj je Hokej na stolicama već tradicionalno međunarodno natjecanje na kojem se tvrtke iz različitih industrija bore za titulu prvaka u hokeju na uredskim stolicama. I mi smo sudjelovali, zabavili se, umrežili se i dobro tulumarili, čak smo odnijeli titulu fair play tima. Iz tih smo razloga i mi odlučili organizirati ovakvo prvenstvo u Zagrebu jer želimo da iskusite ovaj jedinstven događaj i iskoristite priliku da se povežete s drugim tvrtkama.

Nakon odigranih utakmica, za vas pripremamo nezaboravni tulum do kasnih noćnih sati. Uz DJ-a, izvrsnu hranu poznatog zagrebačkog restorana te hladno pivo kojim ćemo odgovoriti na sva tekuća pitanja, ovaj event može biti nezaboravni božićni domjenak vaše tvrtke.

Ne možemo vam jamčiti pobjedu, ali vrhunsku zabavu i mnogo veselih uspomena možemo.

Povedite i prijatelje, poznanike, obitelj i pokažite nam tko osim najbolje natjecateljske ima i najbolju ekipu navijača. Osim što ćemo se dobro zabaviti, činimo dobro i drugima, a svu zaradu ćemo donirati klubu koji baš kao i mi, igra hokej na drugačiji način. Sve što trebate znati o tome kako igrati i pobijediti saznajte na: https://chairhockey-croatia.eu/, a za sva pitanja dostupni smo vam na: [email protected]

Dođite s velikom željom za pobjedom i još većom željom za dobrim tulumom! Loptica je bačena, zaigrajmo hokej na uredskim stolicama!

 

Vidimo se u Boćarskom domu!