Phrixus grupa tržišni je lider u upravljanju poslovnim i komercijalnim nekretninama. Phrixus razvija i održava nekretnine različitih namjena kao što su shopping centri, poslovni i uredski prostori, proizvodni objekti i skladišta, industrijski parkovi, logistički parkovi, medicinski centri i zdravstvene ustanove, hoteli, vanjske površine i drugo.

Phrixusovu lidersku poziciju dokazuju aktivni projekti i referencije kao što su u RH: Shopping centar Garden Mall, Shopping centar Lumini, Shopping centar Koprivnica, Shopping centar Sisak, Shopping centar Dalmare, Končar D&ST, Sky Office, Immopark, Koncern Styria Media Group AG (24sata, Poslovni dnevnik, Večernji list) i dr.; u BiH: Shopping centar Otoka, Shopping centar Konjic, Shopping centar Tom i dr.

Phrixus grupa jedina je tvrtka koja je za vlasnike poslovnih i komercijalnih nekretnina razvila i integrirala pojedinačne usluge upravljanja i održavanja nekretnina u cjelovito rješenje. Specifičnosti su rada Phrixusa jednostavnost, kompetencija i transparentnost.

Kompanija teži cjelovitu razmišljanju, a Phrixusovi su rješenja koja se najčešće koriste i koja Phrixus čine prepoznatljivim u odnosu na konkurenciju, treba spomenuti CAFM sustav podrške upravljanja procesima i tehničkim sustavima nekretnina.

Tu su naravno i aplikativno rješenje za upravljanje nekretninama i izvještavanje, vođenje računovodstvenih planova za vlasnike nekretnina te izrada cjelovitih marketinških rješenja.

 

Izvor: limun.hr