Novi prodajni centar prostirat će se na gotovo 5000 četvornih metara prostora, a otvorenje je planirano za 1.listopada ove godine u vukovarskoj Kudeljarskoj ulici, priopćili su iz Peveca.

Na prvom katu objekta planiraju se urediti dodatni uredski prostori koje će koristiti Pevec kao i Pevec logistika te drugi potencijalni najmoprimci.

'Potpisali smo ugovor s hrvatskom tvrtkom Projektgradnjom s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen prodajni centar, zaposlenici kvalitetne uvjete rada, a naši kupci mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje. Otvaranje prodajnog centra u Vukovaru predviđeno je za 1. listopada 2019. godine, a naši Vukovarci dobit će 50 novih radnih mjesta', najavio je Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca.

U sklopu centra otvorit će se Samofino kafić.

U drugoj fazi izgradnje planiraju se dodatni poslovni prostori te proširenje prodajnog centra Pevec u retail park s drugim trgovcima i brendovima.

'Izuzetno mi je zadovoljstvo što Pevec, kao prvi hrvatski trgovački lanac, ulaže u grad Vukovar. U Slavoniji gradimo dva prodajna centra, čime želimo potaknuti ostanak naših ljudi. Povećanjem neto minimalne plaće na 5.000 kuna u našim trgovinama, za naše trgovce, skladištare i vozače, brojnim benefitima poput jubilarne nagrade, sistematskih pregleda, božićnice, uskrsnice, regresa, dara za dijete i potpore za novorođenče želimo pokazati našim radnicima da brinemo i da radeći za Pevec mogu ostvariti svoje snove u Hrvatskoj', kaže Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec.

Osim novog prodajnog centra u Vukovaru, Pevec u ovoj godini planira započeti gradnju novih centara u Vinkovcima i Splitu.

 

(izvor: tportal.hr)