Bukurešt, 9. listopada 2014: Officerentinfo.com, vodeća mreža za pretraživanje Europskih ureda, dodaje novog člana svojem Rumunjskom komercijalnom timu. Novoimenovana Laura Alexandra Dinescu će biti odgovorna za izgradnju i upravljanje odnosima s klijentima, kao i za pružanje sučelja korisnicima unutar tvrtke rastućeg prodajnog tima. Gospođa Laura Dinescu diplomirala je poslovnu administraciju na Rumunjsko-Britanskom Sveučilištu u Bukureštu, te ima magisterij iz menadžmenta i poslovne komunikacije iz SNSPA. Ima ukupno više od 8 godina iskustva u području prodaje, Laura je također radila kao prodajna direktorica marketinga Construction Machinery Magazine, prvog i najvažnijeg časopisa koji predstavlja građevinarsko polje, u Rumunjskoj. Točno govori engleski, rumunjski, talijanski i francuski jezik. 

Ovo imenovanje odražava rastuću potražnju novih marketinških alata u procesu leasinga i vodeću poziciju www.officerentinfo.ro i www.warehouseinfo.ro za komercijalne nekretnine u Rumunjskoj. Officerentinfo.com ima za cilj povećati svoju prisutnost na tržištu srednje i istočne Europe i posvetiti veću pozornost komercijalnim nekretninama u Europi.

 

Gospođa Laura Dinescu može se dobiti na: 

Upraviteljica Prodaje

(+40) 730 995 836 

[email protected]

 

 

O Officerentinfo.com - u

 

www.officerentinfo.com, je vodeći izvor detaljnih dvojno-jezičnih, Europsko uredskih i industrijskih informacija. Pokriva Rumunjsku, Mađarsku, Srbiju, Hrvatsku, Austriju i Češku Republiku. 

Mreža pretrage ureda (www.officerentinfo.com) pruža informacije o uredima u Austriji (www.officerentinfo.at), Mađarskoj (www.officerentinfo.hu), Rumunjskoj (www.officerentinfo.ro), Srbiji (www.officerentinfo.rs), Hrvatskoj, (www.officerentinfo.hr), Španjolskoj (www.officerentinfo.es), Češkoj (www.officerentinfo.cz) i Velikoj Britaniji (www.officerentinfo.co.uk).

Mreža pretrage skladišta pruža informacije o skladištima u Mađarskoj (www.warehousesinfo.hu) i Rumunjskoj (www.warehouseinfo.ro).

Europska mreža zelenih zgrada (www.greenbuildinginfo.eu) posluje u 28 europskih zemalja.

 

Za više informacija kontaktirajte: 

Agnes Szasz - Officerentinfo Grupa [email protected] 

Pratite nas na Facebook-u:             https://www.facebook.com/Birouinfo 

                                                       https://www.facebook.com/depozitinforo