Prema podacima portala za nekretnine i turizam Crozilla.com trenutno najtraženije nekretnine su stanovi (prodaja) na području grada Zagreba, a najviše su se pretraživali oni na području Centra, Trešnjevke, Jaruna, Maksimira i Kvatrića. Podaci su dobiveni prema broju jedinstvenih posjetitelja koje je portal za nekretnine Crozilla.com ostvario tijekom srpnja.

Nakon Zagreba u kojem je potražnja i dalje najveća, pretraživale su se i nekretnine na području Zadra i Zadarske županije, zatim Splitsko-dalmatinske županije, te Primorsko-goranske i Šibensko-kninske županije. Osim za kupnjom stanova, tijekom srpnja na portalu Crozilla.com velika je potražnja bila i za kupnjom kuća te najmom stanova, a kamene kuće i najam kuća također su bili dosta pregledavani.

Zbog turističke sezone, tijekom srpnja na portalu Crozilla.com velika je potraga bila i za najmom turističkog smještaja, no stranci su, osim dnevnog najma apartmana, pokazali interes i za mjesečnim najmom nekretnina u Zagrebu, ali i u raznim turističkim središtima.

 

Izvor: limun.hr