Mobilna aplikacija nudi brzu digitalnu vezu s raznim uslugama i objektima i izravnu vezu s društvenim životom u tornju.

Uzimajući u obzir nova ograničenja i sigurnosne mjere koje su najavile vlasti, Spaceflow će postati vrijedan alat za interakciju, komunikaciju i informacije za stanare SkyTower-a.

„Prolazimo kroz razdoblje u kojem mrežna povezanost i komunikacija zamjenjuju izravan kontakt među ljudima više nego ikad i način na koji smo navikli živjeti svoj život. Nadamo se da će svi naši stanari uživati ​​u svim blagodatima koje nudi Spaceflow i uvjeravam ih da ćemo uvijek smisliti rješenja koja će ih podržati i učiniti ponosnima što su dio zajednice SkyTower “, rekla je Adriana Dragoescu, izvršna direktorica RPHI Rumunjska, tvrtka koja posjeduje SkyTower.

Uz pomoć Spaceflowa, zaposlenici svih stanara SkyTowera moći će međusobno izravno komunicirati, slati ili primati ponude i informacije, pridružiti se projektima zajedničkog stvaranja, volontiranju ili timovima sportskih natjecanja. Istodobno će biti redovito informirani o događajima organiziranim isključivo za njihovu zajednicu.

Preferencijalne ponude i popusti dostupni su i putem Spaceflowa kod odabranih SkyTower partnera. Štoviše, čim se život vrati u normalu, aplikacija Spaceflow nudi prednost funkcije zajedničkog putovanja, koja omogućava nekoliko stanara zgrade da koriste isti automobil za put kući - ured - dom, objekt koji pomaže optimizirati radnikovo dan.

Pokretanje Spaceflowa donosi i posebno natjecanje za zajednicu SkyTower. Zaposlenici stanara SkyTower mogu osvojiti 15 nagrada u izvlačenju ždrijeba organiziranom 14. prosinca ako se prijave i koriste aplikaciju do 11. prosinca.