“Uzbuđeni smo što možemo na dalmatinsku obalu donijeti iskustvo gostiju vođeno dizajnom AC Hotela, proširujući otisak Marriott Bonvoya u regiji,” rekao je Matthew Boettcher, potpredsjednik i voditelj globalne marke, Distinctive Select Brands. “Smješten na odličnoj lokaciji u središtu Splita, AC Hotel by Marriott Split služi kao savršena baza za besprijekorno, udobno iskustvo za poslovne i turističke putnike.”

AC Hotel by Marriott Split poslužuje okuse mediteranske kuhinje u restoranu Laureto i niz koktela u baru Cumano. Ostali sadržaji uključuju 178 SPA sa unutarnjim bazenom, saunom i parnom kupelji; prostor za sastanke veličine 325 četvornih metara koji može primiti do 240 osoba te teretana s najsuvremenijom Matrix opremom i neometanim pogledom na Jadransko more.

“Otvaranje hotela AC by Marriott Split označava uzbudljivo poglavlje za lokalno ugostiteljstvo jer Marriott International dovodi brend AC u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo značajno doprinijeti gospodarskom rastu regije privlačenjem poslovnih i turističkih putnika, kao i poticanjem korporativnih partnerstava. Veselimo se što možemo poželjeti dobrodošlicu gostima u AC Hotel Split i predstaviti karakterističnu ponudu našeg novog hotela.” izjavila je Ljubica Bauk, generalna direktorica AC hotela by Marriott Split.

Izvor: Property-forum.eu