Novoizgrađeni objekt Autograph Collection na otoku Cresu trebao bi biti otvoren u drugom kvartalu 2024. godine, a nudit će 49 soba i apartmana, dva vanjska bazena, bar na plaži, razne restorane i spa centar.

 

„Zadovoljstvo nam je najaviti suradnju s Valdarke d.o.o. kako bismo na otok Cres doveli prvi hotel koji predstavlja naš brend Autograph Collection. Ovaj ugovor pojačava potražnju koju vidimo za međunarodnim hotelskim brendovima u regiji, kao i razvoj Marriott Bonvoi, ljetovališta u Hrvatskoj. Hrvatska je fantastična destinacija za odmor i posao, s pogledom na more i nenadmašnom prirodom“, rekla je Silvija Lovreta, Senior Director South Eastern Europe International Hotel Development, Marriott International.

 

"Danas s ponosom mogu staviti svoj potpis na ovaj ugovor, označavajući početak jednog izuzetnog poglavlja za naš novi hotel na otoku Cresu." Uz prestižnu marku Autograph Collection uz sebe, spremni smo stvoriti nezaboravno iskustvo, gdje svaki detalj odražava našu predanost izvrsnosti. Kroz energetski učinkovit dizajn, odgovorno gospodarenje otpadom i lokalna partnerstva, nastojimo smanjiti naš utjecaj na okoliš. Pozivamo putnike da krenu na putovanje iznimnog gostoprimstva, gdje se rijetko i neobično spajaju. Jedva čekam dočekati goste u našoj oazi Autograph Collection na otoku Cresu“, rekao je Nikola Avram, vlasnik projekta Valdarke d.o.o.

 

Do danas, portfelj Marriott Internationala u Hrvatskoj uključuje pet objekata u ključnim turističkim i poslovnim destinacijama u Hrvatskoj: Sheraton Dubrovačka rivijera, Le Méridien, Lav, Split, AC by Marriott Hotel, Split, kao i Westin Hotel i Sheraton Hotel u Zagrebu. Daljnja otvaranja uključuju Opatija Marriott Hotel, za koji se procjenjuje da će dočekati goste 2025. godine i objekt Autograph Collection u Komiži 2026. godine.

 

Izvor: Property-forum.eu