d1f24064776b66fce28404f0cc845f6a.jpg

 

Danas je u zagrebačkom Bundek centru, u nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba, g. Milana Bandića svečano otvoren novi poslovni prostor Cammeo grupe, vodeće hrvatske taksi-kompanije.

 

Cammeo grupa ove godine obilježava petu godišnjicu rada u Zagrebu i desetu u Hrvatskoj.

 

Svoj su poslovni put započeli kao mala obiteljska tvrtka s tek nekolicinu zaposlenih i 13 vozila u floti, a danas, zahvaljujući franšiznom poslovanju zapošljavaju 725 djelatnika te u floti imaju 254 moderno opremljenih vozila.

 

Samo u Zagrebu zapošljavaju 350 djelatnika te zauzimaju oko 40 % tržišnog udjela zagrebačkog taksi-tržišta. Osim u glavnome gradu, prisutni su u Rijeci, gdje su i započeli s radom te u Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku, Koprivnici i Vukovaru.

 

Visokom kvalitetom usluge i prihvatljivom cijenom uspjeli su pokrenuti taksi-revoluciju i tako potaknuti stvaranje navika vožnje taksijem, koja do njihovog dolaska na tržište, zbog previsokih cijena nije postojala. Danas je vožnja taksijem dostupna svima, bez obzira na platežnu moć.

 

Porast potražnje za novim uslugama nameće i porast kapaciteta i broja zaposlenih pa u Cammeo grupi najavljuju zapošljavanje novih tisuću djelatnika tijekom narednog perioda.

 

U proteklih deset godina, uspješno su se suočili s brojnim poteškoćama te su, zahvaljujući trudu i jasnoj viziji, uspjeli pronaći najbolji način za stabiliziranje poslovanja i zauzimanje vodeće tržišne pozicije.

 

Pokrenuli su prvi licencirani edukativni program za taksiste u Europi, Taxi akademiju, lansirali inovativni softverski sustav namijenjen taksi-kompanijama, Taxi Navigator, koji su uspješno implementirali u više od 50 inozemnih tvrtki te pokrenuli Taxi Cammeo franšizu. Osim toga, kontinuirano razvijaju i neke nove projekte s kojima prate tekovine modernoga doba te se prilagođavaju potrebama svojih klijenata.

 

Prilikom otvaranja novih poslovnih prostora, generalni direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski, rekao je: „Čast mi i je i zadovoljstvo što naš deseti rođendan slavimo u novim, moderno opremljenim prostorima, usklađenima s najvišim standardima kvalitete. Preseljenje u nove prostore samo je mali korak prema našem daljnjem širenju i unaprjeđenju kvalitete taksi-usluge u cjelini. Ponosan sam što smo u ovih deset godina bili faktori koji je utjecao na pozitivne promjene u navikama naših sugrađana, koji danas najradije biraju taksi za prijevoz do željenog odredišta, jer su svjesni da je to najbrži, najsigurniji i najpovoljniji oblik prijevoza.“

 

Svojom je nazočnošću, ovaj događaj uveličao je i zagrebački gradonačelnik, g. Milan Bandić koji je rekao: „Prije svega, zahvalio bih na pozivu. Veliko mi je zadovoljstvo i čast biti danas ovdje, na otvaranju novih prostora Cammeo grupe. Slušajući priču o 10 godina Cammea, sjetio sam se i svojih početka i mislim da imamo zajednički cilj, a to je pružiti sve najbolje Zagrepčankama i Zagrepčanima te olakšati im život. Vjerujem da su okolnosti rada bile teške zbog ekonomske situacije u državi, ali Cammeo je primjer da se radom, trudom i inovacijama može uspjeti. Sretan sam što je mojim sugrađanima i sugrađankama na raspolaganju kvalitetan i siguran taksi servis. Drago mi je da sam danas ovdje jer gdje god se otvori radno mjesto za moje sugrađane, ja ću biti tu. Cammeu želim da se nastave širiti dalje i raditi ovako dobro svoj posao te da drugi okrugli broj proslave u još većem kapacitetu!“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.poslovni.hr/