Grad u gradu - drugo je ime za Eurodom Osijek, multifunkcionalan i jedinstven kompleks koji na jednom mjestu kani sjediniti brojne sadržaje koji nedostaju Osječanima, na kojem se radovi sve više primiču kraju, odnosno trenutku useljenja korisnika na 85.000 četvornih metara. Jurica Vrdoljak, direktor Eurodoma Osijek, kaže nam kako im je od početka cilj razinu usluge najmodavaca poslovnih prostora izdići na najvišu razinu do sada viđenu u gradu na Dravi. 

Stoga su uložili velika sredstva u gradnju suvremenog objekta, a i sada u završno opremanje i uređenje unutrašnjosti. Ovih dana vidljivo je da i Kulturnom centru nedostaje tek još nekoliko radnih dana da građevinari završe pročelje, a kako će uskoro objekt izgledati može se vidjeti na novoj internetskoj stranici www.eurodom.com.hr. Trgovački centar čini 80 trgovačkih i 16 ugostiteljskih sadržaja, dok Poslovni centar uključuje visokokvalitetne uredske prostore različitih veličina, Kulturni centar se proteže na 4.500 četvornih metara. 

Cijelim prostorom dominiraju dva spojena staklena poslovna tornja, tzv. osječki blizanci s 12 katova, a parking je osiguran u garaži s 800 mjesta. Direktor Eurodoma smatra kako je Osječanima dosta odlazaka u kupnju na gradsku periferiju jer ponovno žele kupovati u gradu. Otvaranjem lijepo uređenih prostora, svojim sadržajima Trgovački centar nudi vraćanje tradiciji kupovanja u samom gradu uz neograničene mogućnosti kupnje za svakoga.

 

Izvor: limun.hr