Površina tog poslovnog prostora je 29,8 četvornih metara, a početna mjesečna neto zakupnina je 151,88 eura. Kako je navedeno, u prostoru je dopušteno obavljanje svih djelatnosti, sukladno propisima. Jamčevina je određena u iznosu 455,64 eura. Zainteresirani najmoprimci mogu razgledati taj prostor 8. rujna, u vremenu od 9,30 do 10 sati, navedeno je u natječaju.

Inače, Državne nekretnine u sklopu tog natječaja ponudile su ukupno 28 poslovnih prostora u zakup, i to u Zagrebu, Karlovcu, Matuljima, Opatiji, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu. Rok za podnošenje ponuda je 14. rujna do podneva na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb.

Ponude će se javno otvarati u prostorijama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, 14. rujna u 13,30 sati, a ugovor o zakupu sklopit će se s ponuditeljem koji uz ispunjenje uvjeta natječaja ponudi najviši iznos zakupnine. Ugovor o zakupu sklapa se na 10 godina, a među ostalim se napominje i da zakupnik ne smije dati poslovni prostor u podzakup.

 

Izvor: Evarazdin.hr