Ukupno je riječ o 67 poslovnih prostora, početne cijene s kojima se ulazi u nadmetanje kreću se od 289 do 23.000 kuna mjesečno. Zajedničko im je da su dobrim dijelom u samim središtima najvećih hrvatskih gradova.

Predložene djelatnosti u tim poslovnim prostorima su od ugostiteljske, trgovačke, uredske, uslužne, zanatske, pa do proizvodnih djelatnosti, uz ostale.

Kada je Zagreb u pitanju većina poslovnih prostora nalazi se na atraktivnim lokacijama poput Jelačićeva trga, Mesničke, Dežmanove, Ilice i Tesline ulice, a početne cijene s kojima se ulazi u nadmetanje kreću se od 444 kune do 10.942 kune mjesečno, piše Glas Slavonije.

Najskuplji poslovni prostor u ponudi je onaj u Rijeci, na Titovu trgu, za kojeg se traži (početna) najamnina od 23.200 kuna za 114 kvadrata. U Splitu je ponuđeno 15 lokacija, u Dubrovniku, Puli i Šibeniku po jedan, te dvije lokacije u Zadru.

Nadalje, u samom centru Osijeka, odnosno u Kapucinskoj ulicu, nudi poslovni prostor od 180 četvornih metara koji zainteresirane stranke mogu zakupiti za 12.702 kuna. Osim tog prostora, u Osijeku su na ponudi i dva lokala na Trgu Ante Starčevića te pregršt većih prostora u centru i širem centru.

Lokali su uzimaju u najam u viđenom stanju, a zakupac ih treba urediti o svome trošku, bez naknadnih potraživanja uloženih sredstava od zakupodavca.

 

Source: www.glas-slavonije.hr