London, 7. studeni 2016. – Colliers International, Hrvatska dobitnik je 5 zvjezdica – najvišeg ranga nagrade za pružanje najbolje konzultantske usluge u segmentu komercijalnih nekretnina u Hrvatskoj u organizaciji The Europe Property Award. Radi se o jednoj od najcjenjenijih nagrada u industriji nekretnina u Europi, zbog čega je ovo izuzetan uspjeh za hrvatske konzultante. Nagrada je Colliersu dodijeljena na svečanoj gala večeri u Londonu.

 

Vedrana Likan, direktorica Colliersa u Hrvatskoj, prilikom dobivanja nagrade rekla je: “Kako hrvatsko tržište nekretnina postaje zrelije, investitori i developeri od svojih konzultanata traže znatno višu razinu kvalitete, bogato iskustvo, visoku razinu profesionalnosti te individualiziranu uslugu i pristup, i ne pristaju na manje od toga. Colliers Hrvatska kao svoj cilj postavio je težnju da uvijek nadmaši očekivanja svojih klijenata te pruži najvišu razinu usluge. Upravo zato nam je istinski drago da smo prepoznati od strane eksperata struke kao najbolji konzultanti za komercijalne nekretnine u zemlji. Nagrada za nas predstavlja i veliki izazov da nastavimo biti još bolji, nastavimo ulagati u svoje ljude i znanje i podizati ljestvicu još više.“   

 

  The Europe Property Awards najveća je, najprestižnija i široko poznata dodjela nagrada u regiji koja je ove godine bila organizirana 24. put. Nagrade sudionicima dodjeljuje neovisni panel sudaca koji je ove godine bio sastavljen od više od 90 stručnjaka iz industrije nekretnina. Kandidati su ocjenjivani prema kvaliteti, usluzi, dizajnu, inovaciji i originalnosti te predanosti održivom razvoju.

 

Prijave za nagradu otvorene su svake godine za tvrtke i pojedince te projekte iz područja rada s rezidencijalnim i komercijalnim nekretninama te predstavljaju priznanje izuzetnim uspjesima i izvrsnosti u poslovanju. 

 

Više informacija o dodjeli nagrada Europe Property Awards mođete doznati na službenim web stranicama: www.propertyawards.net

 

 

 

 

Izvor: Colliers International Hrvatska