CEE Tenant Advisors tim je stručnjaka za nekretnine koji operativno dijeluju na području cijele Srednje i Istočne Europe - svaki savjetnik ima dugogodišnje iskustvo u savjetovanju po pitanju poslovnih i korporativnih nekretnina u svojoj zemlji.

O sebi vole razmišljati kao o maloj, ali savršeno formiranoj grupi stručnjaka kojima je u fokusu interes klijenata/zakupnika, radeći na tome da razumiju, kvalificiraju i definiraju zajedno sa zakupnicima njihove buduće potrebe za prostorom.

 

Tvrtka objedinjava tri važna segmenta u procesu najma ureda:

 

Pregovaranje o najmu

Preseljenje ureda

Dizajn interijera

 

Ponovno pregovaranje o najmu:

 

„Dobro pregovaranje može biti teže od preseljenja. Pregovaranje o najmu nije samo pitanje financijskih uvjeta, već vrlo često i obnove ugovora o zakupu. Zakupnici bi trebali imati na umu ugovorne obveze koje imaju izravan utjecaj na troškove radnih mjesta, poput troškova vraćanja na posao, koje predstavnici zakupnika obično eliminiraju tijekom ponovnih pregovora." - kaže Emmanuel Gluntz, CEE Tenant Advisor za tržište Češke.

 

Preseljenje ureda:

 

“Provjerite je li vaš ured primjeren. Mnoge tvrtke smatraju da točno znaju koje su potrebe njihovog ureda, ali na kraju žale zbog odluke prije isteka najma. "Ne znaš ono što ne znaš." Pažljivom procjenom vaših potreba, savjetnik za zakupnike može vam pomoći da imate jasnu predodžbu o tome što će najbolje odgovarati za vaše zaposlenike u pogledu površine, lokacije, rasporeda i još mnogo toga. " - kaže Marcin Szlęzak, CEE Tenant Advisor za Poljsku

 

Dizajn interijera:

 

“U potpunosti smo usredotočeni na potrebe i komfor klijenta/zakupnika. Iako su ljudi svjesni važnosti dizajna interijera u svojim domovima ili trgovinama, u uredima se to često zanemaruje. Radni prostor, recepcija i sobe za sastanke trebaju biti više od zbroja stolova i stolica. Dizajn ureda može značajno utjecati na poslovanje tvrtke. Izgled uredskih prostora puno govori o tvrtki i vrijednosti koju daje i klijentima i zaposlenicima. Utjecaj na sve je jednako važan. Dizajn ureda usredotočen je na stvaranje radnog prostora koji nadahnjuje zaposlenike da budu kreativni, produktivni i usredotočeni na zadatke. Također će pružiti novi pogled na prijeko potrebne kolaborativne zone i prostore za druženje i odmor. Rezultat će povećati angažman i produktivnost zaposlenika." - kaže Timi Kovačević, CEE Tenant Advisor za Hrvatsku.

 

Bez obzira tražite li novi ured, pregovarate o najmu zbog pandemije ili jednostavno transformirate svoj trenutni prostor u fleksibilniju radnu sredinu, oni će vam olakšati sva ta 3 koraka. Više informacija dostupno je na www.cee-tenant-advisors.com