REBEC je akronim za Real Estate Belgrade Exhibition & Conference, pokrenut 2008. godine i mjesto je okupljanja vodećih stručnjaka iz specijaliziranih područja vezanih za razvoj investicija u nekretnine, kao i svih srodnih disciplina pravnih, ekonomskih i inženjerskih znanosti. .
U hotelu Golden Tulip Zira, od 19.-21. U lipnju će se sastati vodeći stručnjaci koji će razmijeniti iskustva, mišljenja i predviđanja o kretanju tržišta nekretnina u svijetu, regiji jugoistočne Europe i Srbiji.
Tržište nekretnina u Srbiji se u posljednjih nekoliko godina ubrzano razvija i zauzima vodeće mjesto u regionu u svim svojim segmentima. Ovim procesima Srbija dodatno utvrđuje svoju poziciju na nekretninskoj karti svijeta, a Beograd, kao glavni grad, postaje ključna i nezaobilazna metropola na raskrižju prometnih i investicijskih tokova između Milana i Istanbula, Budimpešte i Atene.

 

Networking, networking i networking


REBEC je postavio nekoliko ciljeva, pre svega da održi i nastavi tradiciju iskustva i trajnog negovanja kvaliteta, po čemu je REBEC prepoznatljiv u RE zajednici, daleko van granica Srbije.
Who's platforma će nam omogućiti stvaranje Rebec društvene mreže koja će biti operativna i nakon događaja. Omogućit će nam brže i bolje upoznavanje, razmjenu mišljenja i umrežavanje. Postojat će i mogućnost pregledavanja panela na zahtjev, kao i centar za izlagače i sponzore.

Program i teme


Uz 5 povezanih tema ugostiteljstva i maloprodaje, obično ćemo komentirati razvoj uredskih i stambenih projekata, logističkih i industrijskih projekata, trendove u proptech i digitalnoj industriji, ESG nadolazeće trendove kao i očekivane teme posvećene održivosti kao i autoritativne preporuke za daljnje trendove cjelovitog razvoja nekretninskih proizvoda.
Vodit ćemo debatu o tržišnim pokazateljima tijekom krize u Ukrajini i postcovid eri, s promijenjenim političkim okolnostima i njihovim utjecajem na tržište nekretnina. Govornici će ispred svojih tvrtki ponuditi projekcije i rješenja u vremenu pojačane globalne, društvene, odnosno političke neizvjesnosti, a određeni dio programa posvećen je energetici, energetskoj učinkovitosti i njihovom utjecaju na daljnji razvoj nekretnina. .
Sve navedeno zajedno ponudit će nam zaključak na pitanje: Kakav ćemo život živjeti nakon sutra?

Sudionici i posjeta


Mjesec dana prije početka događaja s potpunom sigurnošću možemo računati na sigurne sudionike kompanija iz cijelog svijeta: IBI Group, Coreside/Savills, Reify, mstep, SMD+, Louvre Hotels, PlanRadar, ACCOR, Ecovis SEE, MPC Properties, Radisson hoteli, Delta Real Estate, CTP, Hyatt International, Alpha Hotel Management, Alfa Real Estate, Home Capital Group, Alkas Consulting, Besico Real Estate, REalPad, Porto Monte Negro, REED Group, VSS advisory, JYSK, Isson Asset Management, Bigova Bay, STR , Conza Properties, Capel Hill Capital, Danubius Hotels, SpaceOS i mnogi drugi.
Pozivamo publiku koja dolazi s različitih meridijana svijeta da nas posjeti i svojim brojem uveliča 16 godina postojanja regionalno važne manifestacije REBEC.
Do nedelje, 28. maja, Rebec svojim posetiocima nudi 10% popusta na kupovinu ulaznica, a više detalja potražite na sadržaju www.rebec.rs.
Vidimo se od 19. do 21. juna u Beogradu!