Možete nam reći nešto više o Vama, koliko dugo ste zastupljeni na tržištu RH?

Lindström je finska kompanija sa preko 170 godina iskustva u iznajmljivanju i održavanju otirača i  radne odjeće. Kompanija je prisutna na 24 tržišta diljem Europe i Azije. Vlastite tvornice radne odjeće u Europi nam omogućavaju fleksibilnost i brzu isporuku proizvoda do naših klijenata. U Hrvatskoj poslujemo od 2013. godine. Praonicu smo otvorili u Zagrebu te nudimo uslugu najma i održavanja diljem cijele Hrvatske.

Koliko kolekcija otirača imate u ponudi?

U ponudi imamo:

-    standardne otirače različitih boja,
-    dizajn otirače napravljene prema zahtjevu klijenta,
-    ergonomske otirače koji olakšavaju dugotrajno stajanje pri obavljanju poslova te
-    vanjske gumene otirače za ulaze u prostore.

Prema Vašem mišljenju, zašto je otirač važan dio dizajna interijera svakog poslovnog prostora?

Otirač na ulazu u prostor, osim što daje toplinu prostoru kao i svaki tepih, posjetitelju također ostavlja dojam da se vlasnik brine o čistoći prostora u koji ulazi. Otirači bilo koje vrste su izuzetno funkcionalni jer uklanjaju nečistoću sa cipela koja bi se dalje raznijela po prostoru. Zabluda je da se jedino tijekom kišnih i snježnih dana u prostor unosi nečistoća.  Iznenadili biste se koliko pijeska i prašine naši otirači zadržavaju tijekom cijele godine. To najbolje vidimo prema stupnju prljavosti vode nakon pranja u našim mašinama te separatoru pijeska kojeg redovito održavamo. Otirač također olakšava čišćenje ostatka prostora jer gruba nečistoća koja je unešena u prostor ostaje na otiraču. S time se smanjuju troškovi održavanja prostora u smislu manje vremena koje čistačica utroši, manje kemikalija, vode za održavanje i slično.

Važno je naglasiti da otirače održavamo na ekološki prihvatljiv način koristeći odgovarajuće deterdžente te potrošnju vode i energije svodimo na minimum koristeći ispravne programe za pranje.

Imate li u ponudi izradu otirača po mjeri i prijedlogu dizajna?

Dizajn otirači mogu biti izrađeni prema zahtjevu i željama klijenta na kojima se mogu komunicirati razne marketinške ideje, robna marka kupca ili jednostavno poruke poput Welcome, Pazi stepenica, smjerni putokazi, itd. Također u ponudi imamo već dizajnirane otirače od strane naših dizajnera u različitim oblicima kao npr. otirač u obliku putokaza prema toaletu, oznaka katova u zgradama te brojni drugi. Oblici otirača mogu biti različiti te u različitim veličinama.

Ukratko objasnite kako funkcionira Vaša usluga?

Naša usluga funkcionira vrlo jednostavno. Jednom kada se dogovore svi elementi potrebni za izradu otirača, ostalo je naša briga. Elementi obuhvaćaju definiciju vrste otirača, veličinu otirača, dizajn (ukoliko želite vlastiti ili nešto iz naše ponude), te mjesečnu frekvenciju izmjene. Naš prodajni predstavnik vam može pomoći prilikom odabira pomoći naše aplikacije live design tool gdje uslika vaš prostor te virtualno postavlja različite otirače kako biste lakše vizualizirali prostor. Nakon dogovora oko proizvoda definira se frekvencija izmjene otirača (tjedna, dvotjedna, trotjedna ili najmanje izmjena svakih četiri tjedna). Po potpisu ugovora usluga može krenuti. Sukladno dogovoru oko dana dostava, naši dostavljači će donositi čiste otirače te prikupiti prljave. Otirače je također moguće fiksirati čičkom za pod kako bi se dodatno izbjeglo pomicanje otirača i mogućnost klizanja otirača u prostoru. Frekvencije izmjena se mogu i mijenjati tokom godine ovisno o sezonama te se otirači mogu preseliti na drugu lokaciju ukoliko dođe do selidbe poduzeća klijenta. Usluga je vrlo fleksibilna i prigodna za sve industrije i prostore.