Možete li nam reći nešto o Vašoj tvrtci i njenoj glavnoj djelatnosti?

Centrice djeluju kao jedinstvena platforma za upravljanje imovinom koja spaja lokalne stručnjake i znanja u međunarodnom okruženju i upravljanju.U Hrvatskoj, Centrice upravlja poslovnim zgradama – City Plaza Zagreb na Slavonskoj aveniji , Škorpikova Centar na zapadnom dijelu grada, Castellum u Hebrangovoj ulici u samom centru Zagreba, poslovna zgrada Galerija u Novom Zagrebu, te Brodarica u Splitu.

Osim Hrvatske, Centrice grupa posluje u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Makedoniji.

 

Kada ste promjenili naziv poslovnog kompleksa -  Hypo Centar i koje usluge Centar pruža klijentima i posjetiteljima?

Krajem 2016. godine završen je rebranding Hypo Centra, poslovnog kompleksa na Slavonskoj aveniji, koji od početka 2017. posluje pod novim brendom i novim imenom – City Plaza Zagreb.

Novi naziv „grada u malom“ komunicira raznovrsnost usluga na jednom mjestu gdje svi klijenti i posjetitelji mogu obaviti sve što im je potrebno, sve ono po čemu je City Plaza jedinstvena na hrvatskom tržištu.

Osim modernih uredskih prostora za zakup, u City Plazi možete iznajmiti i luksuzno uređene apartmane na dnevnoj bazi, koristiti usluge poslovnice banke/drive - ina, posjetiti ili iznajmiti kongresni centar sa seminar dvoranama,  uživati u vrhunskom fitness/wellness centru, frizerskom salonu, restoranima, kafićima ili obaviti kupnju u drogeriji, kemijskoj čistionici, pekari, gradskoj ljekarni, a sve uz osiguran 24h parking u podzemnoj garaži.

 

 

Koji su trendovi trenutno prisutni na tržištu uredskih prostora?

Potražnja za uredima u Zagrebu tijekom 2016. godine je znatno veća u odnosu na 2015. godinu,  a prema pokazateljima na tržištu te povratnim informacijama koje dobivamo s naše web stranice i ispunjenih on-line upitnika koje dobivamo na dnevnoj bazi, sličan trend se nastavlja i u ovoj godini. S obzirom na sve veći izbor uredskih rješenja, od co-working prostora, instant i virtualnih uredskih prostora, još uvijek je velika potražnja za klasičnim uredskim jedinicama, s naglaskom na djelomični „open space model“.  

 

Koje godine ste došli na Hrvatsko tržište, te što Vas u Hrvatskoj čini drugačijim u odnosu na konkurenciju?

Centrice je preuzeo upravljanje nekretninama na hrvatskom tržištu 2014. godine. Nastojimo prilagoditi svaki prostor potrebama klijenata i personalizirati ih inovativnim rješenjima koji će najmoprimcu dugoročno biti od koristi. Osluškivajući potrebe klijenata i tržišta, težimo biti učinkoviti, jednostavni i proaktivni u pružanju usluga. Zbog potrebe velikog klijenta koji će useliti u City Plazu, tijekom ove godine instalirat ćemo sprinkler sustav u zgradu. Takvi projekti su nam od iznimne važnosti, jer osim investicije u vlastite nekretnine, osiguravamo prostore prema mjeri zakupnika na dugoročno zadovoljstvo.

Većina najmoprimaca je u naše prostore došla preporukom postojećih klijenata. To nam je najvažnija referenca.

 

Kakve vrstu usluge pružate te kakve prostore imate u ponudi?

Nudimo fleksibilne radne prostore s najmodernijim tehničkim rješenjima, dodatne prostorije na podzemnim etažama za potrebe arhive ili skladišta, prodajno-poslovne prostore u prizemlju poslovnih zgrada koji se nalaze na frekventnim lokacijama gdje na dnevnoj bazi dolazi veliki broj posjetitelja, osigurana parkirna mjesta ispred zgrade ili u podzemnoj garaži, te uredske jedinice od 100m2 nadalje, ovisno o veličini poduzeća.

Klijentima nudimo i usluge besplatnog oglašavanja putem komunikacijskih kanala Centra i brendiranje reklamnim natpisima na atraktivnim vanjskim  pozicijama. Organizirali smo i parking za bicikle u našim Centrima, jer bilježimo sve veći broj posjetitelja i djelatnika koji koriste alternativne načine dolaska na radno mjesto, konferenciju, sastanak, ili samo obaviti ono što im je potrebno.