TRAŽİTE NOVİ URED?

92
rezultata
4 kiválasztva
- m2
- €/m2

Nemate vremena pojedinačno kontaktirati urede?

Ponuda uredskih zgrada

Unutarnji pregradni zidovi izrađeni su od gipskarton ploča; vodootpornih, vatrootpornih ili običnih, u skladu sa zahtjevima prostora. Standardni pregradni zidovi u uredima montiraj...

Trebate savjet

Pretplatite se na naš newsletter!

Uredsko tržište

uredinfo.com.hr

JOVANA TOMIC

Pošaljite mi email

Testimonials

Naša relativno kratka suradnja već je dala rezultate i vrijedan feed back.
Nino Frkovic Mirta Ceranac Poljak - M7 Real Estate Hrvatska d.o.o.

Zakon o gradnji usklađuje se s EU-ovom direktivom

Vlada je u četvrtak u Sabor uputila izmjene i dopune zakona o gradnji, radi usklađivanja s izmijenjenom direktivom EU-a o energetskoj učinkovitosti zgrada, a novim se izmjenama uz ostalo utvrđuje obveza donošenja dugoročne strategije obnove nacionalnog fonda zgrada u energetski visokoučinkovit i dekarboniziran fond zgrada do 2050. godine.

Pročitaj više »

Nekadašnji tekstilni div prodaje atraktivne nekretnine

Varaždinski je Varteks oglasio prodaju većine svojih nekretnina. Na adrese 20-ak lokalnih poduzeća iz Varteksa je stigao oglas za prodaju najvećeg dijela nekretnina negdašnjeg tekstilnog diva. U vlasništvu tvrtke ostat će samo manji dio pogona, dovoljan za proizvodnju, dok se za zemljište s ruševnim pogonima u Varaždinu i bivši pogon Levi’sa u Novom Marofu traži najbolji kupac.

Pročitaj više »

Pametna zgrada, pametna mreža, pametni grad

Gradovi se mijenjaju se iz pasivnih potrošača energije u aktivne sudionike gospodarenja energijom. Prvi korak prema pametnim gradovima u Hrvatskoj je podizanje energetske učinkovitosti potrošnje, odnosno znatno smanjenje potrošnje električne energije te informacijsko povezivanje između pametnih uređaja, pametnih zgrada i postojeće distribucijske mreže.

Pročitaj više »

Interview

SPACEFLOW - Poslovne Zgrade i uredi koji stvaraju uspomene!

S iskustvom zajedničkog rada širom svijeta, radna mjesta postaju mnogo više od četiri zida, radnog stola I stolice. Spaceflow, češki startup, podstiče našu maštu i kreativnost s ciljem da preoblikuju kako gledamo na objekte u kojima provodimo 85% našeg svakodnevnog života.

Pročitaj više »

Uredinfo.com.hr je tržište digitalnih poslovnih prostora. Sadrži opsežan popis ureda, poslovnih zgrada, prostora za zajednički rad gdje možete pronaći one koje odgovaraju vašim potrebama i proračunu - Intervju s Vincentom Valloisom

Danas možemo doći do našeg doma iz snova u nekoliko klikova, a srž te promjene je PropTech tehnologija, odnosno tvrtke koje potiču evoluciju u sektoru nekretnina, vodeći ovu industriju prema digitalizaciji i potpunoj automatizaciji. "PropTech tvrtke su danas rafiniranje i rafiniranje usluga u svijetu nekretnina pružanjem učinkovite alternative tradicionalnim poslovnim praksama. Zapravo, oni svakodnevno mijenjaju način na koji pristupamo nekretninama. Tehnologija nam omogućava da lako planiramo, gradimo, omogućimo iznajmljivačima da traže nekretnine za iznajmljivanje, virtualne posjete, kao i da zadržimo stanare na određenom području, “kaže Vincent Vallois, suosnivač i glavni izvršni direktor Online Real Assets, koji također uvodi inovacije u sektoru nekretnina.

Pročitaj više »

VIŠE INTERVJUA »

Uslužne tvrtke na tržištu ureda

Tvrtke koje pomažu u opremanju i održavanju ureda

Baza činjenica o iznajmljivanju ureda

Što trebate znati prije nego što odaberete uredsku zgradu

Kako mogu učitati agenta poslovoj zgradi?

Morate se prijaviti na platformu korisnikog admina, kliknite na "Kontakti" izbornika na lijevoj strani, nakon što odaberite "Dodaj novi kontakt".

Pročitaj više »

Ko može postaviti Oglas za ured?

Svaka uredska zgrada, tvrtka sa tržišta ureda, koja ima za cilj da se učinkovito oglašava.

Pročitaj više »

Što predstavlja A kategorija poslovnih zgrada?

A kategorije poslovne zgrade su one koje zadovoljavaju niže navedene zahtjeve. Istodobno oni također mogu biti označeni kao A + ili AA, koji su čak i viša razina A kategorije.Oni se obično koriste za vrlo moderne,ovlaštene poslovne zgrade telenog certifikata koje se nalaze na atraktivnim mjestima. Ekskluzivni zahtjevi: Moderna kabliranje Povišeni kat / spuštenog stropa Suvremeni sustav klimatizacije Siguran, natkriveni parking za vozila Parking mjesta / kvadratni metari: u gradu - 1:100, u središtu - 1:75; nije u centru i na periferiji - 01:50 Sjajan, prva stopa realizacije Upravljanja objekta u korak 24-satna recepcija i sigurnosne službe Najmanje 1.000 kvadratnih metara ureda za iznajmljivanje Razni zahtjevi: / najmanje 6 od više potrebnh / Brza, moderna dizala Mjesta za glavni sobu od ureda: najmanje 2,65 metara Prestiž / Kvaliteta prostora za prijem Mogućnost izrade fleksibilnog ureda Arhitektonski planovi najvišeg kvaliteta Usluge u zgradi ili u neposrednoj blizini Neprekidni izvor napajanja ili dupli unos Prozori s dvostrukim oknima zrcaljenje ili obojenog stakla Restoran

Pročitaj više »

VIŠE ČLANAKA U BAZI PODATAKA