Gde mogu učitati podatkovnu listu moje poslovne zgrade?

Poslovne zgrade zgrade mogu se učitati putem platforme korisnika admin, klikom na "Dodaj zgradu" gumb.

Koje vrste imovina se mogu učitati?

Uredi, uredske zgrade za najam i za prodaju mogu se učitati na portal.

Gdje mogu dodati novu osebu?

Prijavte se na platformu korisnika admin i kliknite na izbornik Kontakti.

Kako mogu učitati sliku poslovne zgrade?

Jednostavno možete to učiniti u korisničkoj admin platformi, nakon klika na izborniku "Moja zgrada" morate odabrati poslovnu zgradu u koju bi željeli prenijeti sliku i odabrati u "Uredi profil" na "Media" gumb i stavi sliku .

Kako mogu učitati agenta poslovoj zgradi?

Morate se prijaviti na platformu korisnikog admina, kliknite na "Kontakti" izbornika na lijevoj strani, nakon što odaberite "Dodaj novi kontakt".

Koje je funkcija obojenih strelica do moje poslovne zgrade u korisničkom adminu

Strelice ukazuju na popounjenost poslovne zgrade zakupcima uzimajući u obzir promjene u posljednja 3 mjeseca.Zelena strelica odnosi na pozitivne promjene popunjenosti, naranče ukazuje na stagnaciju i crveni znači negativnu tendenciju što znači da je vrijeme da se pojača naglasak na oglašavanje poslovne zgrade.

Kako mogu modifikovati/osvježiti već registrirane podatke?

Ulaskom na korisnički admin platformu, kliknite na "Moja zgrada" izbornik u kojem trebate odabrati poslovnu zgradu, nakon odabira "Uredi profil", što otvara promjenljive verzije podatkovne liste.

Kako mogu učitati moje vjesti i transakcije?

Ulaskom na korisničku admin platformu potrebno je kliknuti na "PR zgrade" izbornik gdje možete učitati svoje vijesti i transakcije.