Koje mogućnosti oglašavanja su dostupne na našem portalu?

Podatkovne liste Isticanja podatkovne liste:Isticanje listePreporučene uredske zgrade Odlas ureda Banner PR članci

Što isticanje na listi predstavlja i zašto je važno za poslovnu zgradu?

Kad istaknete svoju ​​podatkovnu listu, on će se automatski pojaviti na početku liste, s posebnom pozadinom, bez obzira na abecedni red. Tako će se uredskim pretraživačima otkriti vašu poslovnu zgradu i urede za iznajmljivanje odmah na početku liste, što znatno ubrzava proces iznajmljivanja vaših slobodnih prostora.

Šta predtavljaju preporučene uredske zgrade i zašto je to važno za vašu uredsku zgradu?

Prilikom odabira ove mogućnost isticanja vaša uredska zgrada (podatkovna lista vaše uredske zgrada) pojavit će se u prostoru pod pretraživačem na početnoj stranici i u kutiji koja se nalazi na lijevoj strani podstranice. On služi kao banner, klikom pretraživač ureda će biti usmjeren na podatkovnu listu uredske zgrade, gdje je on / ona može naći više informacija o uredskoj zgradi i uredu za iznajmljivanje, a može poslati i njegov / njezin upite.

Što su oglasi?

To je naša samostalno razvijena mogućnost oglašavanja sa tekstom na našoj mreži portala, koja jamči da je oglašavanje poslovne zgradi, tvrtke za uredski namještaj ili agencija za nekretnine će doći do svoje ciljne skupine.

Ko može postaviti Oglas za ured?

Svaka uredska zgrada, tvrtka sa tržišta ureda, koja ima za cilj da se učinkovito oglašava.

Mogućnosti oglašavanja sa banerima na našem portalu

top banner normalno i otvaranje billboard 1 i 2 sky banner početna stranica banner Lista banneri: vijesti, tražim ured, poslovi, računala, liste, liste rezultata pretraživanja podatkovna lista banneri: podatkovna lista, vijesti podstranicenewsletter banner