Što predstavlja Virtualna zgrada?

Virtualni ured je kombinacija off-site živo komunikacije i usluga koje omogućuju korisnicima da smanje tradicionalne troškove ureda zadržavajući poslovni profesionalizam. Često se ovaj izraz mijenja s "uredski poslovni centar" ili "izvršni apartmani", koji zahtijevaju konvencionalni zakup dok stvarni virtualni ured ne zahtijeva taj trošak.

Što Uslužne/Instant uredi predtavljaju?

Servisni Ured je servis koji nudi mjesto i opremu, spremni za najam i potpuno opremljeni uredi i sobe za sastanke, koji je za najam odmah, po satu. Većina ureda nudi se na atraktivnim lokacijama, kojima je cilj podići ugled službe. U Instant uredu je sve spremno za početak poslovanja. Pristup je osiguran za sastanke ili konferencije i drugi objekati, uključujući video konferencije i telekonferencije nadalje, recepcija, prijem mail, kurirske bankarski službenik, najam telefona i telefaksa i e-maila.

Šta su podzakupni uredi i koje su njihove prednosti?

Zakupac često mjeri slabo vlastite zahtjeve prostora, što može znatno promijeniti zbog učinka trenutne gospodarske situacije i strategije matične tvrtke. Kada su veći poslovni prostori pod zakupom najbolje rješenje mogla bi biti podnajam. Istodobno vrijedno je znati da okolnosti u podzakupu često kontrolira i uvjetuje vlasnik. U zapadnoj Europi je praksa podzakup najama popularniji nego u Srednjoj i Istočne Europi. Pod-najmoprimac može ne samo imati korist s povoljnim cijenama, ali i ne moraju se izjašnjavati za najmanje 5 godina iznajmljivanja u sada neizvjesnom tržišnom okruženju već samo do kraja preostalog vrijemena najma. Ovo je velika prilika za one male poduzetnike koji ne žele da se obvežu za dugo razdoblje. Važno je znati da za razliku od općih ponuda tržišta ureda, ove podzakupa mogućnosti nisu javno oglašavane, ali su dostupni samo preko posrednika u prometu nekretnina i savjetnicima. Savjetnik, ima veliko znanje o tržištu, može pomoći da se pronađe ravnoteža između pod-zakupodavca i podstanara, stvarajući povoljne uvjete ugovora za obje strane.