Recite nam nešto više o Vašem startupu, čime se bavite? 

MyRent je all-in-one solution u turizmu.  

Nakon što smo godinama i sami bili privatni iznamljivači, uvidjeli smo da turističke agencije i privatni iznamljivači koriste različita softwerska rješenja za vođenje poslovnih procesa. Kao što je channel manager, property manager, rezervacijski sustav, finanancijski moduli, ručno unošenje izleta i transfera pa čak i vođenje evidencije u excel tablicama… a MyRent je sva rješenja zapakirano u jedan softwer pomoću kojega se može voditi kompletno poslovanje.

Recite nam nešto više o Property i Channcel management sustavu. Objasnite ukratko kako vaša platforma radi?

MyRent Cahnnel manager iznamljivačima u potpunosti riješava brige oko sinkronizacije, a pri tome povećava broj rezervacija radi službenih i certificiranih booking veza. Channel manager automatski prima rezervacije i sve podatke o rezervacijama (cijene, podaci o gositma, datumi i sl.) s bilo kojeg booking portala s kojega je rezervacija došla u stvarnom vremenu te zatvara sve ostale booking portale za za taj period. 

MyRent Property management je centralni sustav koji upravlja i vodi evidenciju o rezervacijama, apartmanima, sobama, gostima, računima i svime što je potrebno za efikasno vođenje svakodnevnog poslovanja. Nudimo dvije razine modula, osnovni i napredni.  

Također, MyRent PMS je u potpunosti kompatibiliam ss Channel Managerom i ne zajtjeva dodatnu administraciju za korisnike sustava. 

Koliko trenutno imate zaposlenih, te na kojim tržištima ste trenutno zastupljeni? 

Imamo devet zaposlenih, od čega su troje studenti. Trenutno nam je glavno tržište Hrvatska, ali imamo korisnike i u Portugalu, Dubaiu, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj…  

Tko su korisnici Vaše platforme? 

Naša platforma je namjenjen svima koji unutar svoje djelotnosti nude najam smještajnih jedinica te dodatne usluge kao što su izleti i transferi. Najviše radimo s turističkim agencijama, privatnim iznamljivačima apartmana, kuća za odmor i vila, kampovima, hostelima i manjim hotelima. 

Vaše mišljenje o startup ecosystemu u Hrvatskoj? 

Smatramo da startup ecosystem u Hrvatskoj postepeno ide na bolje, ali da rizik i nedostatak investicija koče mlade u poduzimanju prvih koraka. Velika prednost nam je itekako članostvo u EU jer olakšava razvoj i širenje na veća europska tržišta. 

Koji su vaši planovi za 2022. godinu? 

Glavni plan nam je proširiti se još više izvan granica Hrvatske. To planiramo učiniti pomoću nove i pojednostavnije verzije MyRent-a koja nosi ime SyncBeds (www.syncbeds.com). Nastavit ćemo svakodnevno raditi i razvijati MyRent sustav kako bismo zadovoljili potrebe brzorastućeg tržišta.