1. Možete li nam nešto više o Vašoj tvrtki, s čime se bavite?

Virtualno360 je Google partner i  vodeća tvrtka u Hrvatskoj za izradu Google virtualnih šetnji. Poslujemo u Hrvatskoj 5 godina i do sada smo napravili više od 600 projekata, imamo preko 20 miliona pregleda I objavili smo  20 tisuća panorama https://www.virtualno360.hr/virtualne-setnje-radovi

Undabot uredi na samo jednoj panorami imaju preko 63 tisuće pregleda.

2. Što je VR tehnologija, te kako se ona može primjeniti u sektoru nekretnina?

Usluga Google-a koja omogućava ne samo šetnju ulicama, nego ulazi u vaše prostore!  Sada možete omogućiti vašim korisnicima da virtualno pregledaju i dožive vaš prostor kroz 360 virtualne šetnje.  Ako smatrate da je interijer, uređenje i atmosfera vašeg prostora prednost u odnosu na konkurenciju, onda je Google Street View Trusted usluga za vas. Virtualna šetnja je realan prikaz prostora koji omogućuje kupcu da vašu nekretninu doživi na najbolji mogući način iz udobnosti svojeg doma na računalu, mobitelu ili tabletu. Virtualnu šetnju možete postaviti na svoju web stranicu, Facebook, YouTube i na taj način pokazati sve prednosti nekretnine. Svaki kupac želi pogledati prostor prije dolaska, virtualna šetnja vašim prostorom kod kupca osigurava povjerenje i sigurnost. Profesionalnaprezentacija prostora je ključna! Kupac može prošetati nekretninom iz bilo kojeg dijela svijeta, što štedi vrijeme i novac i dovodi vam samo odlučne kupce upoznate sa vašim prostorom.

3. Koja je razlika između VR i AR tehnologije?

AR tehnologija omogućuje da putem aplikacije kroz zaslon nekog uređaja, najčešće mobilnog telefona, vidimo elemente koji ne postoje u stvarnom životu. Ti elementi proširuju stvarnost oko nas, ali samo ako je gledamo kroz zaslon. Aplikacija omogućuje gledanje bez mogućnosti mijenjanja elemenata koje vidimo, tj. bez mogućnosti ikakve interakcije s njima. Dok VR odnosno virtualna šetnja ima stvarne elemente odnosno prikaz je stvarnog prostora kakav on i je. 

4. Koji su glavni benifiti za vlasnika nekretnine ako se odluči snimiti svoj poslovni prostor 360?

Glavni benefiti su prikaz nekretnine dostupan uvijek I svugdje 24h dnevno čak ako imate kupca iz druge države pošaljete mu virtualnu šetnju I kupac ima najvjerodostojni prikaz nekretnine I osjeća se kao da je već tamo. 

Virtualne šetnje takoder zadržavaju ljude na vašoj web lokaciji 5-10X dulje Prikaz dostupan na webu, Facebooku, Youtube reklamirajte svoju nekretninu svugdje!  Sigurnost kupca u vaše poslovanje osim toga više se približavate ozbiljnim kupcima I tako štedite vrijeme I novac !