Recite nam nešto o Vašoj tvrtki, čime se točno bavite?

Deliiicije su mali specijalizirani lanac dućana s glavnim fokusom na slatkom i finom. Imamo u ponudi i slane delicije (umaci, tartufi, začini, ulja, ajvari...), ali smo ipak najpoznatiji po velikom izboru čokolada, keksa, kolača i drugih slatkiša. Prvi dućan smo otvorili 2007.godine jer nigdje u Hrvatskoj nismo mogli pronaći delicije koje smo tražili. Da bismo kupili dobre praline, morali smo potegnuti autom barem do Beča, a to jednostavno nije praktično. Malo smo osluškivali i shvatili smo da nismo jedini, te da u cijeloj Hrvatskoj postoji čitava legija sladokusaca i gurmana, koji vole fine stvari kao i mi. Krenuli smo u ovaj posao bez previše razmišljanja i to taman uoči velike financijske krize, ali budući da sad poslujemo već 13 godina, očito ni loš tajming ne može upropastiti dobru ideju :)

Bliži se vrijeme Božića, vrijeme darivanja. Koji su po Vama najbolji pokloni za poslovne partnere? 

 Poslovni partneri su ljudi s kojima često provodimo jako puno vremena, a opet jako malo znamo o njihovim afinitetima, ukusu i željama. S poklonima za poslovne partnere potrebno je pronaći pravu mjeru između neutralnog, ali ne generičnog; bogatog, ali ne preskupog. Taj dar mora u naše ime govoriti o zahvalnosti i poštovanju koje osjećamo.
Stoga za poslovne partnere preporučujemo naše gotove poklon pakete. Za poslovne partnere iz inozemstva preporučamo poklon pakete s domaćim proizvodima, primjerice Zlatarevo zlato ili Gušti dok će "naše" ljude zasigurno razveseliti bilo koja kombinacija domaćeg vina i švicarske čokolade, poklon paket Chic ili poklon paket Oro. Zgodno je i spomenuti da imamo web shop te da osim u Hrvatsku dostavljamo i u sve članice EU.

S poslovnim poklonom se možete dobro istaknuti, te na drukčiji način predstaviti svoju tvrtku. Što Vi mislite o tome? 

Pokloni često više govore o onom tko poklanja nego o onom tko prima. Ukoliko nemate ni vremena ni ideja za poklone, možete nas uvijek kontaktirati s okvirnom idejom i budžetom za poklon, a mi ćemo napraviti ostalo. Možemo i personalizirati Vaše poklone - napraviti poseban dizajn za čokolade i bombonijere, staviti Vašu etiketu na vino ili liker, dodati poruku... Posebno se ponosimo našim umijećem zamatanja kojim svaki poklon pretvorimo u umjetničko djelo. Kako pakiramo proizvode možete vidjeti i u videu.