Meridian 16 Business Park

Karta
Slika ulice
Open Street View
10410 Velika Gorica, Matije Slatinskog 11
Podatci o prostoru
Kategorija uredske zgrade: Uredi A klase
Status zgrade: Planirana izgradnja
Parking
Vrsta parkinga Parkirna mjesta Cijena parkinga
Meridian 16 Business Park spada među najveće poslovne zone u Hrvatskoj. Površinom od impresivnih 105 ha te konzistentnim oblikom jednako kvalitetno moći će prihvatiti velike i male investitore uz rezervirani prostor za bogat sadržaj uslužnih objekata i velike oaze zelenih površina. Pametna i ekološki osvještena arhitektonska rješenja primjenjena na tako velikoj površini definirat će novi krajolik cijelog područja, čime ćemo postaviti nove i visoke standarde očuvanju okoliša.

Povezanost kao jedna od osnovnih značajki zone pored lokacije proizlazi i iz infrastrukturalne opremljenosti zone. Iz tog razloga predviđena je izgradnja željezničkog terminala s priključkom na magistralni željeznički pravac te terminal za kamione.
Komunalna infrastruktura obuhvaća opskrbu vodom i strujom, pročistače i odvodnju oborinskih i otpadnih voda, telekomunikacijsku infrastrukturu te zbrinjavanje otpada.
Područje Velike Gorice smatra se vrlo vrijednim geostrateškim, geopolitičkim, prometnim i geografskim položajem unutar srednje Europe i Podunavlja. Poslovna zona Meridian 16 Business Park nalazi se jugoistočno od grada Velike Gorice, uz autocestu i magistralni željeznički pravac Zagreb-Sisak te kanal Sava-Odra. Ovakav položaj daje projektu izuzetnu stratešku važnost za grad Veliku Goricu, ali i za cijelu Zagrebačku županiju.
Meridian 16 Business Park pozicioniran je u sredini europskog prometnog koridora koji povezuje krajnji istok sa zapadom, a pomorska luka Rijeka udaljena je svega 170 km – činjenice su to koje potvrđuju njegovu centralnu logističku i geografsku lokaciju.

Ukratko o lokaciji:

centar Zagreba udaljen 20 km
Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena 5 km
željeznička pruga Zagreb-Sisak prolazi tik uz poslovnu zonu
područje nenaplate cestarine
planirane 2 autobusne linije koje spajaju zonu i Veliku Goricu
biciklističke staze

Brzi zahtjev

Zatražite ponudu od odabranih ureda. Kliknite na sličicu kako biste dodali više ureda.

Odabrani uredi:
Nije odabran niti jedan ured.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne zgrade

Iznajmljivanje (€ /m2/mjesec)

-

Uredski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Broj radnih stanica