Poslovna zgrada Varaždin

Slike
Karta
Slika ulice
Open Street View
42000 Varaždin, Kapucinski trg 5

Cijena najma ureda (m2 / mjesec)

9 - 15 €/m2 + PDV

Slobodan uredski prostor:

1.500 m2

Min. prostor iznajmljivanja: 16 m2

Podatci o prostoru
Kategorija uredske zgrade: Uredi B klase
Status zgrade: Postojeći
Ukupan uredski prostor: 14.689 m2
Min. prostor iznajmljivanja : 16 m2
Slobodan uredski prostor: 1.500 m2
Financijske informacije
Cijena najma ureda : 9 - 15 €/m2/mjesec + PDV
Min. period iznajmljivanja: 1 mjesec
Financijsko jamstvo: 3 mjesec
Kalkulator najma »
Parking
Vrsta parkinga Parkirna mjesta Cijena parkinga
Dodatne informacije
Godina izgradnje: 1. siječnja 1996.
Predmetna zgrada nalazi se na adresi Kapucinski trg 5, Zagreb, te je slobodnostojeća izgrađena nekretnina.
Katnosti je podrum, prizemlje te 4 kata.
Podrumska jedinica sastoji se od tehničkog dijela, garaže odnosno dijela koji se koristi u bankarskom poslovanju.
U tehničkom dijelu smješteni su prostori potrebni za tehničko funkcioniranje zgrade kao što su kotlovnica, agregati, sklonište, trafo stanice, smetlarnik, prostorije za tehničko osoblje, sobe za ups sisteme, obradu vode, klima komore i ostali prateći prostori.
U bankarskom dijelu nalaze se trezori, trezori građana, sistem sala, skladišta, prostori arhive, soba čuvarske službe, prostori za prijem novca i ostalo.
U ostalom dijelu podrumske etaže nalazi se garaža sa 52 parkirna mjesta.
U prizemlju zgrade nalazi se poslovnica banke sa pratećim prostorima. Po sjeverozapadnoj i jugoistočnoj strani sa vanjske strane zgrade nalaze se lokali.
Glavni ulazi u zgradu izvedeni su na sjeveroistočnom i jugozapadnom ulazu dok su pomoćni ulazi nalaze na sjevernoj odnosno jugoistočnoj strani.
Ulazi u lokale neposredno su izvedeni sa javne pješačke površine. Ulaz u podzemnu garažu je sa jugoistočne strane.
Vertikalna komunikacija u zgradi odvija se stubištima i dizalima.
Na ostalim etažama nalaze se uredski prostori povezani centralnim hodnikom koje kružno vodi po etaži od glavnog stubišta na jugozapadnoj strani sa glavnim dizalima.
Tri etaže sadrže urede i dvorane u koje se ulazi iz zajedničkog hodnika te prateće sadržaje stubišta, sanitarnih čvorovam, dizala, tehničke vertikale.
Na prvom katu u središnjem prostoru nalaze se dvorane za sastanke i konferencije, dok na drugom odnosno trećem katu taj prostor nije izveden te unutarnje kancelarije imaju dnevno svjetlo.
Na 3 katu uz uredski prostor nalazi se restoran koji je trenutno izvan funkcije.
Na 4 katu nalazi se kotlovnica (klima komore restorana) i prateće prostorije koje služe tehničkom funkcioniranju zgrade.
Tlocrtna dispozicija i način na koji je zgrada izvedena, s obzirom na položaj svih ulaza, broj stepeništa i dizala omogućava da se svaka etaža odnosno da se dobar tlocrtni dio svake etaže može koristiti i funkcionirati kao samostalna jedinica s nesmetanim pristupom iz zajedničkih dijelova (hodnici, stubišta i dizala).
Uređenost i opremljenost prostora u skladu je s višim standardima tržišta kakvi bi bili za očekivati na ovakvim lokacijama, te su prostori u potpunosti funkcionalni i upotrebljivi. Održavanje prostora je također na visokoj razini.
Poslovna zgrada nalazi se na adresi Kapucinski trg 5 u Varaždinu. Područje u kojem je zgrada smještena, u poslovnom smislu se smatra kao šira centralna gradska poslovna zona (Central Business District) sa svim pratećim sadržajima i položajem kakva bi ta zona po definiciji trebala imati.
Okruženje zgrade, karakteriziraju građevine i prostori pretežito poslovne i javne namjene (Zgrade: Va-me, Croatia osiguranja, Hrvatskog Telekoma, Trgovačkog centra Konzum, Hrvatskog narodnog kazališta, Glavni autobusni kolodvor, ...) , kao i objekti stambene namjene.
Prometna povezanost lokacije ja odlična, budući da se nalazi uz Ulicu Zrinskih i Frankopana, jedne od ključnih gradskih prometnica koja se proteže u smjeru sjever - jug. Također, blizina samog centra, kao i dostupnost ostalih dijelova grada čini ovu lokaciju jednom od najpoželjnijih.
U neposrednoj blizini nalazi se glavna polazna stanica autobusa prema perifernim dijelovima i susjednim mjestima te ostalim gradovima.
Parkiranje je moguće u sklopu garaže u podrumu zgrade, na vanjskom parkiralištu sa južne strane parcele odnosno u javnoj garaži koja se nalazi ispod trga neposredno nasuprot zgrade te u okolnim ulicama koje su u zoni parkiranja.
 • Bankomat
 • Komercionalno područje
 • Maloprodajnni prostor
 • Parkiralište u blizini
 • Pristupačnost javnog prijevoza
Tehnički podatci
 • Protupožarni sustav
 • Kontrola pristupa
 • Centralno grijanje
 • Alarmni sustav
 • HVAC
 • Klimatizacijski sustav
Usluge osigurane u zgrade
 • 24-satna sigurnost
 • Recepcija
 • Održavanje dizala
 • Obezbjeđenje
 • Accessibility for disabled people
Lift
 • Dizalo

Brzi zahtjev

Zatražite ponudu od odabranih ureda. Kliknite na sličicu kako biste dodali više ureda.

Odabrani uredi:
Nije odabran niti jedan ured.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne zgrade

Iznajmljivanje (€ /m2/mjesec)

-

Uredski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Broj radnih stanica