Brzi zahtjev

Zatražite ponudu od odabranih ureda. Kliknite na sličicu kako biste dodali više ureda.

Odabrani uredi:
Nije odabran niti jedan ured.
(m2) (m2)

Filtriraj poslovne zgrade

Iznajmljivanje (€ /m2/mjesec)

-

Uredski prostor (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Broj radnih stanica

Meridian 16 Business Park d.o.o.

Meridian 16 Business  Park d.o.o.

Internetska stranica:  Meridijan 16 Business Park

Meridian 16 Business Park je hrvatsko društvo s ograničenom odgovornošću, u privatnom vlasništvu,  s jedinstvenom zadaćom razvoja jedne od najvećih poslovnih zona u Hrvatskoj locirane južno od Zagreba, u blizini 16. meridijana (čime je određeno i ime društva).

Od 2008. godine društvo je investiralo značajna sredstva u razvoj infrastrukture, te je u vlasništvu oko 85 ha površine. Većinski vlasnik društva je holding E2RED GmbH iz Beča, kompanija za poslovanje nekretninama koja je aktivna na austrijskom, hrvatskom, mađarskom i slovačkom tržištu.

Cijelo područje poslovne zone Meridian 16 Business Park podijeljeno je prema namjeni na proizvodni, industrijski, uslužno-trgovački dio te zelene površine.

Četiri strelice u logotipu Meridian 16 Business Park predstavljaju ključne prednosti: povezanost, ekologiju, Hrvatsku i Europu. Njihova orijentacija prema centru predstavlja orijentiranost prema klijentu, te dostupnost cjelovite usluge na jednom mjestu s naglaskom na održivost i dugotrajnu suradnju.

Kolege

Ivana Bakunić

Marija Čeović