"Ljudi žele više od svojih zgrada", kaže voditelj marketinga Spaceflow-a, Petr Boruta za Uredinfo.

‘Ovo više nije slučaj samo da se osiguraju prostori za iznajmljivanje, već da se pruži iskustvo koje će se meriti sa prostorom.

Stručnjaci u Spaceflow-u znaju o čemu govore, a nedavno su I nagrađeni kao najbolji "Proptech" (tech za nekretnine) startup na najtecanju za Central European Startup Awards.

Porijeklom iz Češke, tvrtka redefinira što čini radni prostor dopuštajući korisnicima njihove platforme da preoblikuju i reemagiraju kako prostori mogu najbolje raditi za njihov tim. Pružajući priliku za povratne informacije, vlasnici nekretnina mogu ocijeniti što njihovi stanovnici vole najviše, kao i zarađivati ​​i povećavati izvore prihoda putem vrhunske analitike.

"SPACEFLOW ubrzava transformaciju nekretnina iz ured-za-najam model poslovanja u ured-kao-usluga", nastavlja Boruta. "Ured-kao-usluga" iskustvo koje pružamo kroz SPACEFLOW omogućuje vlasnicima i upraviteljima poslovnih objekata da privuku i zadrže najbolje zakupce, kao i da povećaju profit! Za sve korisnike u zgradama i prostorima kao što su coworking ili instant uredi, to znači da sada u jednoj mobilnoj aplikaciji, zakupci imaju pristup sadržajima I uslugama u zgradi I oko nje. "

 

"Od običnih poslovnih I uredskih prostora za najam, do ureda koji pružaju usluge I doživljaje"

Petr Boruta, SPACEFLOW, Voditelj Marketinga

 

Coworking uredi doživljavaju do sada nezabilježen procvat. Prošle godine, na primjer, u svijetu je bilo identificirano preko 14.000 coworking prostora. U tom kontekstu, Spaceflow bi mogao pružiti rješenje za problem s kojim se mnogi vlasnici nekretnina suočavaju na konkurentnom i sve zasićenijem tržištu. Međutim, njihov se portfelj ne odnosi samo na coworking prostore. Koncept se može primijeniti na kampuse, zajedničke stambene prostore i četvrti, poslovne zgrade, serviced-office urede itd…

Gradimo odnose u stvarnom vremenu između vlasnika, svih korisnika i lokalnih usluga te stvaramo uspješne zajednice. Naši community menadzeri osiguravaju najbolje iskustvo za sve korisnike - kroz atraktivan sadržaj, događaje i osobnu komunikaciju.

Proptech - rastuće startup tržište

Kako njihovo tržište i dalje raste, tako i Proptech startupi usredotočuju svoje poduzetničke umove na stjecanje tehnologije u nekretnine. Spaceflow je nedavno proslavio otvaranje svoje podružnice u New Yorku, kao i širenje u Velikoj Britaniji.

"Naš tim raste u svim vertikalama - razvoj, prodaja, marketing i menadžeri zajednice, tako da je jačanje internih procesa i zadržavanje istog toka od vitalnog značaja. Na primer, sustav plaćanja je potpuno nova razina udobnosti za zakupce i velika prilika za zakupodavce i pružatelje usluga da dodatno unovče svoje poslovanje “, nastavio je Boruta.

Iako potiče iz Češke Republike i ulazi u relativno mladi startup ekosustav, tvrtka se sada identificira kao globalno prisutna. Cilj je promijeniti lice nekretnina diljem svijeta izvan Istočne Europe.

"Svijet je danas toliko međusobno povezan da doista nema velike razlike u tome odakle vodite tvrtku. Radimo globalno za globalne tvrtke. Gledamo sve stvari, od marketinga do proizvoda, u globalnoj perspektivi. Budući da imamo tim u Londonu, New Yorku i Njemačkoj, naša je misija zadržati istu energiju i viziju u cijeloj tvrtki gdje god je naš tim.

Ovaj globalni ideal zasigurno je nešto što Boruta predviđa da će preplaviti tehnološke ekosustave. Sugerirajući da će to biti mreža inicijativa nevladinih organizacija i vladinih tijela koja zajedno rade na postizanju najboljih učinaka, on govori o obrazovanju kao ključu za tehnološke transformacije. Srećom za startapove širom svijeta koji rade na ovom globalnom uzroku, novi inovatori kao što je Spaceflow su tu kako bi bili sigurni da je njihovo radno okruženje u redu.